• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović više ne treba Fulamu! Godinama im je najbolji igrač, a sada traže novog napadača?!

Autor 000

Trener londonskog tima više nije oduševljen Srbinom.

 Aleksandar Mitrović višak u Fulamu Izvor: MN PRESS

Džabe to što je tri sezone jedan od najboljih igrača u klubu, što je nakon dolaska iz Njukasla lako kupio navijače svojim požrtvovanjem i golovima, Skot Parker mu više ne vjeruje. Ne uklapa se u sistem igre Fulamovog trenera.

Aleksandar Mitrović bi mogao već u januaru da postane višak u klubu iz Londona! To se saznaje iz današnje izjave njegovog trenera koji traži napadača na tržištu.

Možda će vas zanimati

Januarski prelazni rok nije idealna situacija da pravite rekonstrukciju tima, ali je Skot Parker nekoliko puta tokom jeseni isticao da mu je potreban brži napadač. Mitrović se ne uklapa u profil igrača koji mu je neophodan, pa je često sjedio na klupi.

U nekim mečevima je tim sa Krejven Kotidža igra i bez klasičnog centarfora, a srpski golgeter je to gledao sa klupe za rezerve. Sada Pakrer, koji mu je nedavno pružao podršku, kaže da klub traži napadača.

''Tanki smo u napadu. Ostali timovi u Premijer ligi imaju veću 'dubinu' u toj liniji tima. Pokušaćemo da uradimo nešto u januaru kako bismo se pojačali'', rekao je Skot Parker u najavi narednog meča.

Aleksandar Mitrović se ove sezone mučio sa formom i u dosadašnjem delu prvenstva upisao je samo dva gola i dvije asistencije na 13 mečeva. Nakon 15 odigranih kola, Fulam ima 11 osvojenih bodova i nalazi se u zoni ispadanja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC