• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moraš da pogodiš tiket ako sanjaš gol svog tima: Nevjerovatna opklada Liverpulovog navijača!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čovjek koji je godinama navijao za Liverpul imao je razlog da tu ljubav učvrsti.

 Moraš da pogodiš tiket ako sanjaš gol svog tima: Nevjerovatna opklada navijača Liverpula! Izvor: Twitter/classicshirts/printscreen

Igrao se FA kup, 7. januara 2006. godine, a jedan navijač Liverpula nije ni znao da će mu taj meč promijeniti život. Zbog pogotka tima za koji navija u finišu utakmice, on je postao mnogo bogatiji.

Adrijen Hejvord, navijač aktuelnog šampiona Engleske, gledao je meč protiv Lutona sa tiketom koji je bio u igri, kako to kladioničari žargonski kažu. On je na početku sezone 2005/06 uplatio da će španski vezista Ćabi Alonso tokom sezone postići gol sa svoje polovine!

Možda će vas zanimati

Ako vam ovo ne zvuči dovoljno dobro sačekajte da čujete razlog. Hejvord je u julu, nekoliko nedjelja pred početak sezone, sanjao kako vezista iz Španije trese mrežu udarcem sa preko 50 metara. Odlučio je da to stavi na tiket, sačeka da se desi i zatim ostvari svoj san.

I desilo se. Treće kolo FA kupa donijelo je meč protiv Lutona, Liverpul je imao prednost od 4:3, a niželigaš pred gol rivala poslao i svog golmana. Sve je to vodilo ka dobitnom tiketu...

''Nikada ranije nisam uložio tako veliki novac, ali imao sam neki osjećaj. Gledao sam meč protiv Lutona kod kuće, sa poorodicom i vidio sam da je golman otišao sa gola. Počeo sam da vičem 'Šutni', što je Alonso i uradio. Djelovalo mi je kao da prolaze godine dok lopta nije ušla u gol'', rekao je tada Adrijen Hejvord.

Kako je Hejvord dobio kvotu 125/1, odlučio je da uloži 200 funti. Nakon što je Ćabi Alonso pogodio sa svoje polovine protiv Lutona, njegov dobitak je iznosio 25.000 funti! Britanskim medijima je ispričao da će dio novca potrošiti na putovanja, a sigurni smo da je 15 godina kasnije sav novac sa ovog tiketa potrošen.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC