• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok u Engleskoj - srušio Liverpul, pa zaplakao! Euforija u Mančesteru počinje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ko je mogao da se nada ovako lošoj formi šampiona Engleske?!

 sautempton-liverpul-izgubio-mancester-junajted-moze-da-bude-prvi-na-tabeli-premijer-lige Izvor: Tanjug/AP/Adam Davy

Liverpul je u žestokoj krizi i lako bi mogao da izgubi prvo mjesto tabele. Tačnije, sada bi bilo iznenađenje ako Mančester junajted 12. januara ne postane prvi jer će mu protiv Barnlija biti dovoljan samo bod!

Možda će vas zanimati

Sautempton – Liverpul 1:0 (1:0)

Lijepim golom sjajnog Denija Ingsa, volej udarcem sa lijeve strane, domaćin je već u drugom minutu postavio konačan rezultat i dodatno "zakuvao" trku za titulu u Engleskoj.

Tim Jirgena Klopa osvojio je samo dva boda u prethodna tri kola i zato bi lako mogao da ispusti prvo mjesto i da 17. januara istrči na Enfild kao drugoplasirani u velikom derbiju – baš protiv Mančester junajteda!

Koliko je večerašnja pobjeda značila menadžeru domaćih Ralfu Hazenhitlu dokazalo je i to što je odmah nakon posljednjeg zvižduka sudije Andrea Marinera pao na koljena i zaplakao!

Njegov tim igra fenomenalno ove sezone i poslije ovog trijumfa je šesti na tabeli, sa istim brojem osvojenih bodova kao Mančester siti (po 29), što je senzacionalni uspjeh, bez obzira na to što je Sautempton odigrao dvije utakmice više od "građana".

Sautempton je odigrao sjajan meč, ograničio favorita na samo jedan šut u okvir gola, dok je na drugoj strani Ings maestralno srušio svoj bivši klub golom koji će mu sigurno biti jedan od najdražih u karijeri...

Tim hicem je učinio trku za titulom još uzbudljivijom.

Tabela: Liverpul 33, Mančester junajted (-1) 33, Lester 32, Totenhem (-1) 29, Mančester siti (-2) 29, Sautempton 29, Everton (-1) 29, Aston vila (-2) 26, Čelsi 26, Vest Hem 26, Arsenal 23, Lids 23, Vulverhempton 22, Kristal Palas 22, Njukasl (-1) 19, Barnli (-2) 16, Brajton 14, Fulam (-2) 11, VBA 8, Šefild junajted 2.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC