• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lešinari" podržali zdravstvene radnike RS: Bakljada i parola za heroje današnjice i borce za naše živote!

Autor Dragan Šutvić

Veliki gest Borčevih navijača

 Lešinari podrška zdravstvenim radnicima RS Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Pandemija korona virusa pošast je koja je zahvatila planetu u prošloj i ovoj godini.

Praktično da nema teritorije na svijetu koja nije zahvaćena korona virusom – svakodnevno se bilježe novi slučajevi, ali, nažalost, i smrtni ishodi...

Junaci i heroji u svim tim zemljama su – zdravstveni radnici, koji "od jutra do sutra" brinu o pacijentima na kovid-odjeljenjima, a najsrećniji su kada pacijente o kojima su brinuli danima otpuste na kućno liječenje...

Možda će vas zanimati

Takav je slučaj i sa zdravstvenim radnicima UKC RS, kojima su Lešinari, navijači Borca, prigodnom parolom i bakljadom ispred južnog krila Univerzitetsko-kliničkog centra RS odali priznanje za sve što su uradili za građane od izbijanja pandemije, u martu prošle godine do danas.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

"Ovo je human gest koji nama mnogo znači. Ovo je dokaz da nismo sami, da nas ljudi podržavaju i cijene, da vrednuju ono što radimo i za šta se borimo, a to je ono najvrijednije – ljudski životi. Lešinarima zaista hvala od sveg srca, a ja ću još jednom pozvati sve građane da nam najbolje pomognu tako što će se pridržavati propisanih epidemioloških mjera, kako bismo i mi imali što manje posla. Želim da se svi, što je moguće prije, vratimo na stadione, da zajedno navijamo, podržavamo naše ljubimce, bavimo se kulturom i sportom i mnogim drugim boljim stvarima, a ne bolesti", rekao je večeras Ranko Palačković, glavni tehničar Urgentnog centra Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske.

Heroji današnjice, zdravstveni radnici, dobiće, tokom sutrašnjeg obilježavanja Dana Republike Srpske, odlikovanja za sve što su uradili do sada.

"Kao zdravsteni radnik mogu da budem ponosan na sve zdravstvene radnike u Republici Srpskoj. Svi su nesebično žrtvovali sebe, svoje živote, zdravlje da bi pomogli svim građanima RS. Ponosno mogu da kažem da nijedan pacijent u Republici Srpskoj nije ostao nezbrinut i da su svi dobili svu potrebnu i moguću zaštitu. Potrudili smo se da svima damo ono najbolje što možemo", poručio je Palačković.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Po ko zna koji put bravo i svaka čast za Lešinare... Sve se pamti.... Aj Borac....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC