• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Djeca igrala protiv Liverpula i oduševila svijet: Za njih su svi navijali protiv šampiona!

Autor Dragan Šutvić

Čestitao im je i Jirgen Klop!

 aston-vila-liverpul-omladinci Izvor: Twitter/AVFCOfficial

Utakmica Aston vila - Liverpul u FA Kupu donijela je u petak apsurdnu situaciju jer je uopšte odigrana, a sa druge strane i lijepu priču, koju domaći sigurno neće zaboraviti.

Aston vila izvela je isključivo omladince, igrače koji su prosječno imali po 18 godina i 294 dana i među kojima niko nije igrao seniorski fudbal do prošle noći.

Možda će vas zanimati

Sa druge strane, Jirgen Klop izveo je "tešku artiljeriju", sa Salahom, Maneom, Hendersonom, Milnerom, Vjnaldumom, Fabinjom, Minaminom...

Očekivano, Liverpul je pobijedio 4:1, ali je ravnopravna borba trajala iznenađujućih sat vremena, tokom kojih su domaći uspjeli da izjednače golom Luija Berija (17 godina).

Naravno, u posljednjih pola sata favorit sa Enfilda postavio je stvari na svoje mjesto protiv protivnika razorenog koronom, jer Vila nije mogla da računa na čak devetoricu prvotimaca i petoricu članova stručnog štaba.

"Svi smo veoma ponosni - klub, treneri i igrači. Ovo je bio ogroman trud, s obzirom na sve što su igrači prošli... Pokazali smo zajedništvo", rekao je šef stručnog štaba Aston vile Mark Dilejni.

Izvor: Tajnug/AP/Rui Vieira

Sa druge strane, Jirgen Klop je komentar utakmice počeo čestitkom na račun domaćih. "Prvo moram da kažem da su klinci bili veoma dobri. To je bilo jako dobro", izjavio je on.

Za uspomenu, fudbaleri Aston vile slikali su se ispred timskog kombija pri odlasku sa stadiona. Ovu noć neće nikad zaboraviti...

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC