• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijer liga "kombinuje" raspored zbog virusa: Murinjo i Parker nisu srećni, igrači trpe, niko nije zadovoljan

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Spremali se za jedne, sad možda sa drugima, svima je tumbanja preko glave

 premijer-liga-korona-virus-raspored-odlozeni-mecevi-kombinovanje-totenhem-fulam Izvor: Tanjug/Clive Brunskill/Pool via AP

Engleski fudbal i Premijer liga pokušavaju da žongliraju rasporedom zbog koronavirusa, pa se tako sad pojavila ideja da Totenhem u sredu igra odloženi meč sa Fulamom, a ne protiv kovidom pogođene Aston Vile.

Možda će vas zanimati

Fulam i Totenhem je trebalo da igraju 30. decembra, ali je taj meč odložen. Virus divlja u Vili, tako da je ekipa za vikend morala sa mladima da igra protiv Liverpula. Atletik sada piše da je Premijer liga predložila ovu zamenu u rasporedu: Umesto gostovanja na Vila parku, Spursi bi mogli da ugoste "kotadžere".

U seniorskom timu Vile bilo je čak 14 pozitivnih slučajeva, tako da je ekipa otišla u samoizolaciju. Zbog toga su meč FA Kupa igrali omladinci, izgubili od Liverpula 4:1, ali su oduševili svet.

Fulam navodno nije presrećan zbog ovog predloga, jer je za vikend igrao produžetak u kupu, a već u petak se sastaje sa Čelsijem, mada taj meč može biti pomeren za subotu.

Skot Parker je rekao igračima Fulama da se spremaju za Totenhem, dok je Žoze Murinjo posle lepog izleta u kupu rekao da se tim sprema za Vilu.

"Niko mi nije rekao da ne igramo protiv Aston Vile, tako da se od ponedeljka spremamo za njih, a u utorak nastavljamo, ako nam neko ne kaže drugačije", kazao je Portugalac.

Do sada su odložene četiri premijerligaške utakmice. Totenhem nije igrao sa Fulamom i Njukaslom, Fulam nije ni sa Barnlijem, a nije se igrao ni duel Mančester sitija i Evertona. Poremećeni raspored već jako utiče na fudbalere, a njegovo preuređivanje zadaje glavobolje svima.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC