• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisam glup, moje je ovde uklesano u kamenu: Tu je doneo tri titule Premijer lige, a sada mu otkucava sat

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Suočen sa teškom situaciju, Lampard je podsetio na svoje igračke uspehe u Čelsiju. Međutim, sada je u potpuno drugačijoj ulozi i nije mu lako.

 Nisam glup, moje je ovde uklesano u kamenu: Tu je doneo tri titule Premijer lige, Frenk Lampard Izvor: Tanjug/Pool via AP/Mike Hewitt

Kada je Frenk Lampard (42) pretprošle godine počeo menadžersku epizodu u Čelsiju, koji je proslavio kao igrač, činilo se da će to biti mnogo lepša i dugotrajnija epizoda.

I kada je prošlog leta leta ambiciozno sastavio tim skupim pojačanjima koja mu nisu uzvratila poverenje (Kai Haverc, Timo Verner...) takođe je delovalo da se sprema nešto zaista veliko na Stamford Bridžu.

Možda će vas zanimati

Međutim, sada je kraj januara, a "plavci" su tek osmi na tabeli Premijer lige, sa velikih 11 bodova zaostatka za Mančester junajtedom.

U takvoj situaciji, svakodnevno se nagađa ko će zameniti Lamparda na klupi, a on ne želi da sluša te spekulacije.

Čelsi je pobedio u tri u poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima, a posle poraza od Lestera (0:2) u utorak, deluje da su svi alarmi uključeni. Mediji su zbog toga spekulisali da bi Lampard mogao da dobije otkaz i da bi mogao da ga zameni trener Lajpciga Julijan Nagelsman.

Kako je preneo Skaj, za posao u Čelsiju zainteresovani su i Masimilijano Alegri i Tomas Tuhel, a upitan o tračevima o njegovom odlasku, Lampard je rekao: "Ne slušam ih".

Izvor: Tanjug/Pool via AP/Michael Regan

"Svuda ima nešto, ako želite da listate društvene mreže. Ja to ne radim. Nisam glup, znam kakav je pritisak kada trenirate vrhunski fudbalski klub, ali ja samo radim svoj posao. To mi ništa ne znači", naveo je nekadašnji fudbaler Čelsija i osvajač čak tri titule sa tim klubom.

On je za vreme izuzetno uspešne igračke karijere promenio osam trenera, a rekao je da o tome trenutno ne razmišlja.

"Apsolutno ne, pošto je moja karijera ovde bila fantastična i uklesana je u kamenu. Kada kažem fantastična, ne veličam sebe već govorim o uspehu i ponosan sam što sam u tome učestvovao", naveo je 42-godišnji Lampard.

"Naravno da si srećan kada pobeđuješ. Ja sam bio srećniji u oktobru i novembru nego što sam sada. Jednostavno moram da nastavim sa poslom", dodao je on.

Lampard je naveo da mu je drago zbog podrške koju dobija od navijača.

"Kada sam preuzeo posao trenera znao sam da to može da se promeni, neke stvari ne možete da kontrolišete. Dajem sve od sebe i to ću nastaviti da radim dok sam trener kluba. To ne menja moja osećanja, gde god da radim, dajem sve od sebe", rekao je Lampard.

On je predvodio ekipu do osmine finala Lige šampiona ove sezone, ali je od pobede nad Lidsom 5. decembra, Čelsi je u osam utakmica pobedio samo Vest Hem i Fulam

Čelsi će u nedelju igrati protiv Lutona u četvrtom kolu FA kupa.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC