• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar se vratio, a Fulam valjda shvatio: Srbin konačno od prvog minuta - i uradio je dobar posao!

Autor Dragan Šutvić

Nisu smjeli da izgube - i nisu.

 Mitar se vratio, a Fulam valjda shvatio: Srbin konačno od prvog minuta - i uradio je dobar posao! Izvor: Tanjug/Pool via AP/Jason Cairnduff

Konačno! Poslije skoro tri mjeseca Aleksandar Mitrović ponovo je bio dio startne postave Fulama i nakon mnogo peripetija doprinio važnom rezultatu. U derbiju začelja:

VEST BROM - FULAM 2:2 (0:1)

Možda će vas zanimati

Iako nije bio strijelac, Mitar je u 10. minutu tačnim dodavanjem asistirao saigraču Bobiju Dekordovi-Ridu za vođstvo ekipe Skota Parkera 1:0. Domaćin je potom izjednačio, pa preokrenuo pogocima Kajla Bartlija u 47. minutu i Mateusa Pereire u 66, ali je važan bod Fulamu obezbijedio Ivan Kavaleiro u 77. minutu.

Mitrović je prvi put bio startter od 7. novembra, odigrao je cijelu utakmicu i dokazao Skotu Parkeru da mora da računa na njega u toku borbe za opstanak u Premijer ligi.

Snažni srpski špic prošao je prethodnih mjeseci kroz različite probleme, bilo je tu i povreda, bilo je i pisanja medija o porodičnom druženju sa porodicom Luke Milivojevića u jeku pandemije, ali je sve to sada iza našeg napadača.

Kao što je poznato, Fulam prolazi kroz ogromne probleme ove sezone, nije pobijedio još od 30. novembra i gostovanja Lesteru (ukupno na 10 utakmica), a u poslednja dva meča osvojio je po bod protiv Brajtona i VBA.

U narednom periodu dolaze utakmice u kojima će Mitrović i saigrači morati da počnu da osvajaju poene ako hoće da napuste zonu ispadanja. Uoči duela protiv Lestera, Vest Hema, Evertona i Šefild junajteda, Fulam zaostaje četiri boda za prvim iznad crte – Brajtonom.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC