• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković prezadovoljan pripremama Zvezde: Parirali smo Šahtjoru, hteo sam takmičarske utakmice!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

trener crveno-belih sumirao učinak nakon četiri meča u Turskoj.

 Stanković prezadovoljan pripremama Zvezde: Parirali smo Šahtjoru, hteo sam takmičarske utakmice! Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Crvena zvezda je završila pripreme u Turskoj. Poslednji kontrolni meč odigran je protiv Šahtjora (0:0), a crveno-beli mogu da budu zadovoljni urađenim poslom.

Dejan Stanković jeste. Njemu se svideo pristup koji su igrači imali tokom prethdne četiri utakmice, ali i na treninzima.

Možda će vas zanimati

Zato Stanković, slično kao Zvezdan Terzić, sa puno optimizma ulazi u prolećni deo sezone.

''Ocena je pozitivna. Momci su odradili sve što je trebalo. Prezadovoljan sam pristupom momaka, profesionalizmom i zalaganjem. Za mene su ove pripreme odlične'', rekao je Dejan Stanković na početku razgovora.

Stiče se utisak da su sva četiri meča na pripremama u Turskoj bili nešto više od prijateljske utakmice.

''Da, moja želja je bila da utakmice budu takmičarske. Jeste prijateljski, ali neka bude i takmičarski. Ogromna koncentracija, da svi znaju šta rade na terenu. Ova poslednja je bila prava! Nismo primili gol na četiri meča i to nam daje motiv zadalje. Imamo šta da popravimo, ali sam zadovoljan''

Ukrajinski tim je bio velika provera pred Ligu Evrope.

''Nije Šahtjor poražen ni od Real Madrida. Odlično smo im parirali. Oni su kvalitetna ekipa. Ovo je bila proba, da vidimo gde smo. Tako, slično će biti i protiv Milana, veliki kvalitet, velika brzina, velika snaga'', rekao je trener Zvezde koji je godinama igrao gradske derbije protiv italijanskog tima.

Filipo Falko danas nije konkurisao za utakmicu, a teško je očekivati da bude u kombinaciji i za prvi meč prolećnog dela Superlige.

''Falko je došao pre dva dana. Treba da uradi preglede, da radi sa nama... Očekujem ubrzo Kataija, što pre. Bakajoko ima mali problem sa leđima. Svi će nam oni doneti na kvalitetu, na brzini. Samo bih voleo da igrači budu slobodniji sa loptom, ali ovo je brza ekipa pa ih malo razumem'', rekao je trener crveno-belih.

O utakmici u Turskoj govorio je i Darijo Srna, nekadašnji reprezentativac Hrvatske koji je ikona Šahtjora.

Ovo je Crvenoj zvezdi generalna proba. Njima je bila bitnija utakmica nego nama. Mi smo odradili trening utakmicu, sa malo nervoze, ali to je normalno. Dobra utakmica, puno borbe i dobrih akcija, za publiku koja može biti zadovoljna. Zvezda počinje ranije prvenstvo, imaju Milan koji će biti težak rival u Ligi Evrope. Smatram da smo mi favoriti u Ligi Evrope i trebalo bi da prođemo taj meč. Međutim, favoriti smo na papiru...'', izjavio je pred kamerama Arene nekadašnji desni bek.

Crvena zvezda se nakon ovog meča vraća u Beograd, a narednog vikenda počinje takmičenje u Superligi. Prvi meč će biti gostovanje Novom Pazaru.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC