• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prodavao sofu na Tviteru, a sad igra za Liverpul: Samo je Jirgen Klop smeo da se kladi na njega!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Šampion dovodi drugoligaškog igrača za kog niko nije čuo? Spremni su u Liverpulu da se klade na njega...

 ben-dejvis-pojacanje-liverpul-prodavao-sofu-na-tviteru Izvor: Twitter/Ben Davies/Screenshot, Twitter/Liverpool FC/Screenshot

Liverpul je zbog problema sa povredama defanzivaca odlučio da u finišu prelaznog roka angažuje dvojicu fudbalera, ali budžet im je bio ograničen zbog nepovoljne finansijske situacije.

Možda će vas zanimati

Tako je na pozajmicu iz Šalkea stigao Ozan Kabak, dok je još veće iznenađenje dolazak Bena Dejvisa iz engleskog drugoligaša Prestona. Navijači "redsa" bili su iznenađeni što je baš njega izabrao Jirgen Klop, ali je presudilo što je koštao "samo" 2 miliona evra.

Ben Dejvis je do sada igrao za Preston, u čijim mlađim kategorijama je ponikao, a išao je na pozajmice u Jork siti, Tranmere, Sautport, Njuport i Flitvud.

U poslednje tri i po sezone ustalio se u redovima člana Čempionšipa, međutim kvalitetom nije "odskakao" toliko od ostatka takmičenja, pa niko iz Premijer lige nije pokušao da ga dovede, sve dok Jirgen Klop nije uručio da se "opkladi" na njega.

Videćemo da li će fudbaler koji može da igra na mestu štopera i levog beka ostaviti traga u Liverpulu, a znamo da su već uspeli da pogode s igračima od kojih se nije mnogo očekivalo.

Izvor: Tanjug/Pool via AP/Shaun Botterill

Tako je Endi Robertson stigao iz Hal sitija, koji je ispao iz Premijer lige, dok je sličnih primera bilo i u ostalim klubovima, pa zbog Flitvud tauna za koji je Dejvis igrao već padaju poređenja sa Džejmijem Vardijem. 

Pre nekoliko godina je Dejvis putem Tvitera prodavao ugaonu garnituru kako bi došao do dodatnog novca, a sada će zarađivati mnogo ozbiljni novac na "Enfildu".

"Da li neko želi da kupi ugaonu garnituru? U odličnom je stanju i jedva da je korištena. Zainteresovani neka me kontaktiraju...", napisao je tada Ben Dejvis, a navijači Liverpula su naravno pronašli njegov "tvit" i upitali ga šta se desilo sa nameštajem.

"Neko ju je kupio. Neko sa kim sam igrao u Sautportu me je kontaktirao i kupio. Dobili su je za dobru cenu", rekao je nasmijani Davies za zvanični kanal Liverpula.


(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC