• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije igrao Premijer ligu 192 dana i za 90 minuta je zaludio Englesku: Otpisani čovjek je glavna tema na Ostrvu!

Autor Dragan Šutvić

Nekada velika nada Junajteda i zvijezda engleskog fudbala danas pokušava da spasi karijeru.

 Džesi Lingard pozajmica Vest Hem odlična partija dva gola Izvor: Tanjug/Pool via AP/Laurence Griffiths

Mančester junajtedu nije potreban. Ole Gunar Solskjer je sklopio ekipu koja bilježi rezultate iznad očekivanja i u njoj nije bilo mjesta za Džesija Lingarda (28).

Povremeni reprezentativac Engleske je cijeli jesenji dio prvenstva presjedio pored terena, gledajući kako se Mančester junajted bori za sam vrh tabele. Shvatio je da to ne treba da radi dovijeka i da bi bolje bilo da sebi u januaru pronađe klub.

Možda će vas zanimati

Dejvid Mojes je reagovao. Vest Hem je pokazao interesovanje, Lingard je ubrzo pristao i uslijedila je selidba u London. A tamo, ako je suditi po prvih 90 minuta fudbala, potpuna rapsodija ofanzivnog veziste koji je na šestomjesečnoj pozajmici!

Na meču protiv Lids Lingard je bio starter i odigrao je cijeli meč, što je njegov prvi nastup u Premijer ligi nakon 192 dana. Postigao je dva gola, odlučio pobejdnika i ''Čekićarima'' donio tri veoma važna boda iako nije igrao više od šest meseci! Prethodni put je nastupio u Premijer ligi u poslkednjem kolu prošlog prvenstva, kada utakmica nije imala rezultatski značaj.

Tada je postigao gol, iako je dobio samo 13 minuta na terenu. To je bio jedan od njegovih sporadičnih nastupa u Premijer ligi tokom 2020. godine. Zapravo, sakupio je oko 125 minuta, što je premalo za ozbiljan sud o tome gdje se nalazi njegova karijera.

Ako je vjerovati debitantskom nastupu u Vest Hemu, eto njega ponovo u reprezentaciji! Zbog dva pogotka na meču Lids - Vest Hem Lingard je glavna tema medija u Engleskoj, a tako će i ostati ukoliko nastavi sa dobrim partijama.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC