• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi, pusti Barselonu i dođi nam u PSŽ: Leu saigrač uputio poziv, ni Kuman nije uvjeren u njegov ostanak!

Autor Dragan Šutvić

Svi se pitaju šta će biti sa Argentincem i gdje će igrati naredne sezone.

 Di Marija zove Mesija u Pari sen Žermen Izvor: Profimedia

Počele su igre - Pari Sen Žermen želi da "vrbuje" Lionela Mesija!

Barselona kao da je sve nesigurnija u to hoće li Leo Mesi potpisati novi ugovor sa klubom nakon posljednjeg skandala i otkrivanja detalja njegovih primanja, a sada je su i sve glasniji glasovi koji Argentinca zovu u Pariz.

Možda će vas zanimati

Naravno, tu trku predvode njegovi sunarodnici i saigrači iz reprezentacije.

Poslije Leandra Paredesa koji je to učinio nedavno, sada je i Anhel di Marija odlučio da uputi Mesiju javni poziv da napusti Barselonu i preseli se u redove Pari Sen Žermena.

"Da, da, nadam se da će se to desiti. Postoji mnogo mogućnosti. Moramo da ostanemo smireni i da vidim kako će se stvari odvijati", rekao je Di Marija za "Kanal Plus" poslije pobede PSŽ-a nad Nimom (3:0).

Di Marija bi mogao da produži ugovor u Parizu, a Nejmar je već dogovorio nove četiri godine u klubu. Time bi mogli da se steknu uslovi da stigne i Mesi, ukoliko za tako nešto bude postojala šansa.

"Tiho razgovaramo o tome u ovom trenutku. Nejmar je dosta mlađi i normalno je da je klub prvo razgovarao sa njim. Malo pomalo pregovaramo. Bitno je da sam ja srećan u Parizu", rekao je Di Marija.

O Mesijevoj situaciji je govorio i trener Barselone Ronald Kuman, koji nije bio baš pretjerano optimističan o Mesijev ostanak na "Nou Kampu".

"Nisam uvjeren u to. Nadam se, da, zato što je on i dalje najveći igrač i dalje nam donosi pobjede. Uživam što sam njegov trener, nevjerovatno je ono što on svaki dan radi na treningu. Naravno, došao je u Barselonu kao dijete i ja i dalje ne vidim Lea Mesija u bilo kom drugom dresu osim Barseloninom", rekao je Kuman o Mesiju.

Jasno je i Holanđaninu da situacija nije idealna, ali činilo se tako i prošle godine pa je Mesi ipak ostao dio kluba. Možda ovo ljeto bude još uzbudljivije po tom pitanju...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC