• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda zna sve o Milanu, ali to nije na dnevnom redu: Crveno-bijeli bez najvećeg pojačanja nastavljaju Superligu!

Autor Dragan Šutvić

Trener aktuelnog šampiona Srbije govorio je pred meč sa Novim Pazarom.

 Superliga Srbije Novi Pazar Crvena zvezda najava Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Trener crveno-bijelih najavljuje meč protiv Novog Pazara, u prvom kolu prolećnog dela Superlige Srbije. Ali, pričao je Dejan Stanković i o svom nekadašnjem gradskom rivalu, a sada narednom protivniku u Ligi Evrope, Milanu.

Superliga je nastavljena, a Crvena zvezda će prvi zvaničan meč u 2021. godini odigrati u nedjelju u Novom Pazaru. Za sada znamo da će tu utakmicu propustiti najveće zimsko pojačanje.

Možda će vas zanimati

Sa devet bodova prednosti koji su ''prezimili'' pauzu, Crvena zvezda je favorit za titulu. To bi moglo da dovede i do opuštanja...

''Naravno da ne sme da bude opuštanja. Mi to pričamo od prvog dana priprema, od kako smo se okupili pred Kipar i Tursku. Ne želimo ništa da prepustimo slučaju. Krećemo od nule! Za nas sada počinje prvenstvo i tako ćemo ulaziti u svaki meč'', istakao je Stanković.

I tokom samih priprema, trener crveno-bijelih je pričao o tome koliko je zadovoljan urađenim.

''Prije svega, prezadovoljan sam odnosom. Bilo je mnogo rada. Naravno da uvijek može bolje, poboljšavamo neke stvari i težimo perfekciji. Sad kreće najljepši i najteži dio. Prezadovoljan sam što smo pripreme završili kompletni.''

Za početak, Filipo Falko neće biti u konkurenciji za meč.

''Falko je došao... vidjeli ste i sami, dugo je trajalo. Jedno vrijeme je bio van ekipe. Za ovu utakmicu nećemo računati na njega, a od sledeće će biti u konkurenciji za startnih 11'', dodao je trener Zvezde.

Stanković nije htio da priča o mogućim odlascima iz redova srpskog šampiona, a nije mu poznato ni da li je Milan počeo da se priprema za srpski tim.

''Ne znam koliko u Milanu prate nas, ali ja samo pratim Novi Pazar. To nam je najbitnija utakmica'', ističe mladi strateg.

Ipak, u klubu jednim okom gledaju i ka Italiji...

''Nemamo šta da krijemo. Spremamo protivnika po protivnika. Milan nam još ne dolazi na dnevni red za pripremu. Naravno, skautiramo, znamo sve šta se dešava, s kim igraju, kako igraju, ko je povrijeđen, odakle prijeti opasnost... Ali, utakmicu po utakmicu'', rekao je Stanković.

Situacija sa terenima u Superligi zna da bude teška u ovom periodu godine, ali nekadašnji vezni fudbaler nada se da bi vrijeme moglo da pomogne.

''U zadnjih pet dana je vrijeme bilo korektno. Nadam se da će ovo sunce učiniti svoje. Da se ta vegetacija malo probudi. Kako njima, tako i nama'', dodao je Dejan Stanković.

Ujedno, Dejan Stanković je napomenuo da zna koja dvojica bonus igrača će početi meč protiv Novog Pazara, ali nije htio da otkrije njihova imena. Ta utakmica se igra sutra od 13 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC