• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok! Ibrahimović ne igra protiv Zvezde: Milan spremio iznenađenje, Hrvat od prvog minuta!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zlatan ispada iz tima zbog derbija, ali Mandžukić je već pogađao na "Marakani", u susretu Srbije i Hrvatske.

 Šok! Ibrahimović ne igra protiv Zvezde: Milan spremio iznenađenje, Hrvat od prvog minuta! Izvor: Profimedia/Sportphoto24/SIPA/2102081458

Polako se približava duel Crvene zvezde i Milana u Ligi Evrope, a dok se u Beogradu priča o tome da li će biti publike - za to vrijeme na sjeveru Italije glavna tema je taktika za "Marakanu".

Italijanski list "Gazeta delo Sport" navodi da je trener "rosonera" Stefano Pioli stavio sve na papir i spremio iznenađenje za Dejana Stankovića pošto je blizu odluke da Zlatana Ibrahimovića ne stavi u startnu postavu u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Umjesto najboljeg fudbalera i strijelca tima, koji golove proslavlja uz hit Nade Topčagić, predvodnik napada u prvom susretu 1/16 finala Lige Evrope trebalo bi da bude Mario Mandžukić.

Hrvatski napadač stigao je tokom zime na "San Siro" i tek polako ulazi u formu. Pioli mu je spremio poseban režim vežbanja i želi da ga dovede u potpuno operativno stanje pred duel sa Crvenom zvezdom, pa će mu ako prođe sve napore - dati i mjesto startera.

Razlog je očigledan, poslije meča sa Zvezdom - Milanu slijedi možda i odlučujuća utakmica u trci za titulu u Italiji, a na koju čekaju već deceniju.

Izvor: Profimedia

Samo tri dana poslije Zvezde igraće protiv Intera, pa će Pioli pokušati da odmori Ibrahimovića za taj duel, tako da se nada da će Mandžukić izdržati sve napore i biti spreman da od prvog minuta istrči na teren najvećeg srpskog stadiona.

Od dolaska iz Katara, "Mandžo" je igrao tek po dvadesetak minuta u susretima sa Atalantom, Bolonjom i Krotonoeom, a ostaje mu još devet dana da "dotjera" formu.

Istina, ako Zlatan Ibrahimović preskoči meč, to će biti olakšavajuća okolnost za Dejana Stankovića, ali daleko od toga da treba potcijeniti Mandžukića koji je rođeni pobjednik, a to je već dokazao igrama za Bajern, Juventus i druge klubove.

Takođe, već je pogađao na "Marakani" i to za reprezentaciju Hrvatske protiv Srbije (1:1). 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC