• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević se žalio na teren i dobio odgovor - iz Partizana: Vidjeli smo tragove kopački, znači nije zaleđen!

Autor Dragan Šutvić

"Nadam se da je to rekao u nekom emotivnom momentu, ali ne isključujem da je on negdje vidio nešto što mi nismo".

 Stanojević se žalio na teren i dobio odgovor - iz Partizana: Vidjeli smo tragove kopački, znači nije zaleđen! Izvor: MN PRESS, TV Arena sport/screenshot

Aleksandar Stanojević bio je veoma nezadovoljan nakon meča sa Novim Pazarom, ali ne zbog igre svojih fudbalera, oni su bili vrlo dobri i slavili 4:1, nego mu je zasmetalo stanje terena u Humskoj.

"Ne možemo ovakve stvari da dozvolimo sebi. Teren je bio tvrd, a imamo grijače. Svako mora da snosi svoju odgovornost. Nadam se da ćemo kao klub da riješimo ove stvari...", kazao je vidno ljutiti Stanojević odmah poslije meča i izazvao reakciju direktora stadiona.

Možda će vas zanimati

Brigu o stanju terena vodi Aleksandar Stepanović koji je u izjavi za "24sedam" kazao da nije mogao da primeti da je podloga bila zaleđena.

"Mi smo 24 sata prije početka utakmice aktivirali grijače i oni su radili tri sata prije početka meča. Malo sam iznenađen izjavom trenera Aleksandra Stanojevića. Hajde da vidimo gdje je on to primijetio da je teren zaleđen. Možda postoje neki džepovi gde je bio problem, ali mi to nismo vidjeli. Moramo da budemo svjesni da je prije 48 sati padala kiša i da je temperatura naglo pala na minus osam, kao i da nije bila ispod minus pet", rekao je Stepanović i dodao:

"I pored toga mi smo sve uradili da bi teren bio spreman za meč".

Stepanović je objasnio da su grijači na dubini većoj od 23 centimetra, jer bi u suprotnom izgorio koren trave, a da oni moraju da se isključe tri sata prije početka utakmice jer ne mogu da rade istovremeno kada i reflektori - pošto trafostanica ne može da izdrži taj problem.

Dugogodšnji direktor stadiona Aleksandar Stepanović.
Izvor: MN PRESS - ARHIVA

"Sada smo u fazi i da taj problem riješimo. Činjenica da do prije nekoliko dana nismo imali priliku da ih isprobamo, jer su nam to nisu omogućili vremenski uslovi. Trava mora da bude u 'plus jedan' i onda ti nisu potrebni grijači, koji su podijeljeni u četiri sektora. Tako se grije teren. Mi smo kupili njih prije godinu i po dana i činjenica je da ih do sada nismo aktivirali. Inače, to su grijači iz Rusije. Stadion Rubina koristi iste kao i mi", kazao je direktor stadiona.

U prilog tezi da teren nije bio zaleđen, dao je i jedan dokaz...

"Vidjeli smo tragove kopački u zemlji, što nam govori da teren nije bio zaleđen. Nije bilo klizanja ili nekih startova koji su bili uzrokovani lošim stanjem terena. Nema dileme da ćemo razgovarati na ovu temu sa trenerom kako bi nam on ukazao gdje je bilo zaleđeno", zaključio je Stepanović.

Direktor stadiona se ne ljuti na Stanojevića zbog opservacije, štaviše poručuje da je možda u pravu i želi da se taj problem ne ponovi više.

"Stvarno nisam primijetio da je teren bio zaleđen, ali vjerujem da ćemo u razgovoru sa Stanojevićem vidjeti šta on tačno zamjera oko terena. Ako je bilo propusta - 'ajde da ga riješimo, da se ne ponovi. Ponavljam, već dva puta smo obilazili teren i nigdje ništa nismo primijetili. Nadam se da je to rekao u nekom emotivnom momentu, ali ne isključujem da je on negdje vidio nešto što mi nismo. Najvažnije je da nađemo najbolje rješenje...", dodao je on.

(MONDO) 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC