• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

E zato je legenda: Rukometaši Gorenja, koje je vodio tokom karijere, došli da pozdrave i požele sreću Veselinu Vujoviću!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Lijep gest slovenačkih rukometaša...

 David Miklavčič, Matic Verdinek i Tilen Sokolič došli na trening RK Borac da pozdrave Vujovića Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Slovenački rukometaši David Miklavčič, Matic Verdinek i Tilen Sokolič došli su na trening Borca m:tel kako bi se pozdravili sa svojim nekadašnjim trenerom, a sada šefom struke Banjalučana Veselinom Vujovićem.

Trojica "uljeza" upala su u dvoranu "Rdeča" dok su trenirali igrači crveno-plavih pred nedjeljnu utakmicu osmine finala EHF Evropskog kupa u Velenju, ali ne da špijuniraju protivnika već da se pozdrave i požele sreću svom nekadašnjem učitelju Vujoviću.

Možda će vas zanimati

Sokoliča je Vuja trenirao u Kopru, Miklavčića u Zagrebu i Verdineka u reprezentaciji Slovenije, s kojom je osvojio bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu 2017. godine u čuvenoj utakmici protiv Hrvatske za treće mjesto.

Idući im u susret uz širok osmijeh, Vuja je istakao da je zdrav i testiran na korona virus u skladu sa epidemiološkim mjerama, nakon čega su pali i iskreni prijateljski zagrljaji i nešto kraći razgovori zbog treninga.

Uskočili smo i iskoristili priliku da nam iznesu svoja očekivanja pred sutrašnju utakmicu, a prvi je govorio najiskusniji u slovenačkoj ekipi David Miklavčič.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

"Došao sam da pozdravim Veselina Vujovića, mog trenera u Zagrebu i slovenačkoj reprezentaciji. Mnogo toga smo zajedno prošli. On je neka karika u mom životu, znamo kakav je čovjek i šta možemo da oečkujemo od njega na utakmici. Sutra će biti 'neprijateljski' nastrojen, ali danas i poslije ćemo biti prijatelji", rekao je desni bek Gorenja.

Nije želio da prihvati da je tim iz Velenja favorit za prolaz u dalje takmičenje.

"Mi smo takođe mlada ekipa, ali igramo brzo, moderno, želimo da ostvarimo pobjedu iako tim iz Banjaluke nije nimalo slab. Neće nam biti lako, igraće se tvrd rukomet, čvrsto u odbrani kakva je naša zajednička balkanska škola, ali opet korektno. Na kraju će odlučiti nijanse i pobijediće onaj ko bude prisebniji i koncentrisaniji. Želimo pobjedu, to ne krijemo, ali ne ulazimo u meč kao neki apsolutni favoriti. Sigurno će biti dobra utakmica", dodao je Miklavčić.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Njegova saigrač iz slovenačkog tima Tilen Sokolič takođe ne priznaje ulogu favorita već smatra da će se sve vidjeti sutra na terenu.

"Gledali smo Borac i vidjeli da je u pitanju dobra ekipa. Biće teška utakmica, naravno, daćemo sve od sebe da pobijedimo i steknemo neki kapital za revanš u Banjaluci. Možda neko misli da smo favoriti za prolaz, ali tek na terenu će se vidjeti da li je to istina. Ko bude bolji, neka prođe u četvrtfinale", naglasilo je lijevo krilo Gorenja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC