• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Nikada nisam krio da navijam za Zvezdu'': Odrastao kao crveno-bijeli, ali hoće da je izbaci iz Evrope!

Autor Dragan Šutvić

Nekoliko puta je igrao protiv nje i nekoliko puta je bio blizu prelaska u Zvezdu.

 ''Nikada nisam krio da navijam za Zvezdu'': Odrastao kao crveno-bijeli, ali hoće da je izbaci iz Evrope! Izvor: TANJUG/AP/LUCA BRUNO

Četvorica ''Balkanaca'' u timu Milana, ali samo jedan sa iskustvom igranja u Superligi Srbije. Rade Krunić, vezni igrač iz Bosne i Hercegovine je, osim toga što je igrao protiv Zvezde, njen veliki navijač.

Ali, za to neće biti mjesta sutra...

Možda će vas zanimati

Jedan od fudbalera za koje se očekuje da će biti u startnoj postavi na stadionu Rajko Mitić pričao je na konferenciji pred prvi meč velikih evropskih rivala.

''Crvena zvezda jeste iz Beograda, ali ima italijansko srce – vodi je Dejan Stanković, igraju Filipo Falko i Dijego Falćineli'', rekao je na početku razgovora Rade Krunić.

Internacionalac iz BiH je od strane italijanskih medija upitan kakve probleme Milanu može da napravi šampion Srbije.

''Svesni smo da je to najjači tim u Srbiji, sa velikom istorijom i rivalstvom sa Milanom. Ovi klubovi su odigrali važne utakmice za istoriju. Poznajemo protivnika i znamo da moramo da se vratimo nakon poraza protiv Specije. Očekujemo dobar meč. Svaka utakmica je prilika za mene da igram. Mister će odlučiti o tome'', rekao je nekadašnji fudbaler Donjeg Srema i Borca iz Čačka.

''Ja koristim svaku priliku, spreman sam da igram i radujem se što ću biti na ovakvom meču. Mister dobro zna na kojoj sam poziciji najbolji. Uloga će mi zavisiti od toga kako će se razvijati ovaj meč, Stefano Pioli zna da ja mogu da bude i ofanzivan i defanzivan. Ja sam dobro, naš tim je dobro. Poraz se desio, ali idemo dalje, problem je nestao'', rekao je Krunić i zaključio:

''To nije bio Milan kakav može da bude. Stalno imamo nove prilike da popravimo utisak.''

Iako su mu crveno-bijeli u srcu, Rade Krunić planira da ih izbaci iz Evrope.

''Nikada nisam krio da sam veliki navijač Crvene zvezde. Ali, profesionalac sam, pokušaću da pobijedim i nažalost izbacim crveno-bijele. Srećan sam što dolazimo u Beograd, na Marakanu i što ću igrati u Srbiji'', dodao je vezista Milana.

Meč između srpskog šampiona i trenutnog lidera Serije A na programu je u četvrtak u Beogradu. Revanš meč se igra sedam dana kasnije u Milanu.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC