• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio kapiten Srbije pa doneo pobedu Partizanu: Vratio se u tim i odmah zablistao - "Bila mi je čast!"

Autor Nebojša Marković

Levi bek crno-belih je bio junak meča u Ivanjici.

 partizan-javor-1-0-slobodan-urosevic-gol-video-rezultat-reprezentacija-srbija-kapite Izvor: MN PRESS

Partizan je uspeo da savlada Javor na nezgodnom gostovanju u Ivanjici i tako upiše 11. pobedu u nizu u svim takmičenjima.

Ipak, iznenađujuće je bilo da je čovek odluke na tom susretu bio Slobodan Urošević.

Možda će vas zanimati

Povratnik u prvu postavu Partizana je posle samo 14 minuta igre doneo prednost crno-belima i ispostavilo se pobedu. Njega nije bilo u startnoj postavi u prva dva meča ove godine, pošto je ulazio u ritam posle perioda provedenog sa reprezentacijom Srbije sastavljenom od igrača iz Superlige.

"Zahvalan sam na pozivu koji mi je upućen, kao i na ukazanom poverenju selektora Stolice. Čast mi je što sam nosio kapitensku traku i predvodio nacionalnu selekciju. To je čast za svakog igrača. Što se tiče priprema i treninga, nisam ih prošao sa ekipom, ali su te dve nedelje bile radne. Imali smo stalno treninge i dve kontrolne utakmice. Po dolasku je bilo potrebno par dana da se apsolutno prilagodim i nastavim sa ekipom. Mislim da sam sad u prepoznatljivoj formi.“

Ovo je bio njegov treći gol za Partizan.

"Većinu golova u profesionalnoj karijeri postigao sam dok sam igrao za Napredak, u Partizanu sam dao tri gola i svaki mi je jako važan. S obzirom na to da sam odbrambeni igrač, drago mi je kada pomognem ekipi i ofanzivno. Takođe mi je bitno da sam u ovoj utakmici pokazao da sam spreman da ispunim sve što se od mene očekuje u narednom periodu.“

Urošević kaže da je svako gostovanje teško i da je to bio slučaj i u Ivanjici.

"Ekipa Javora važi za nezgodnog protivnika, u ovoj utakmici su posebno u drugom poluvremenu pokazali jaku motivaciju i želju za promenom rezultata. Trudili su se da nas pritisnu i okrenu rezultata u svoju korist, međutim do samog kraja utakmice održali smo prednost i izborili se za još jednu uzastopnu pobedu. Imali smo još sansi u prvom poluvremenu koje, nažalost, nismo iskoristili na najbolji način. Sve u svemu, najvažnije je da smo uzeli tri boda i odneli pobedu", zaključio je Urošević.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC