• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda na Spartak u najjačem sastavu! Stanković ništa ne prepušta slučaju, svim silama na "golubove"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Milan je stavljen ad akta, svi se nadaju novom uzbudljivom meču

 Zvezda na Spartak u najjačem sastavu! Stanković ništa ne prepušta slučaju, svim silama na "golubove" Izvor: MN PRESS

Pole još jednog epskog evropskog duela i remija sa Milanom 2:2, Crvena zvezda se vraća Superligi, odnosno duelu protiv Spartaka u 23. kolu.

Subotičani su bili hit jeseni, a trener Zvezde Dejan Stanković najavio je da će protiv Spartaka igrati najjači mogući tim.

Možda će vas zanimati

"Sećamo se svi utakmice protiv Spartaka iz prvog dela sezone, svi su uživali, bila je to otvorena, lepa, jaka utakmica. Hrabri Spartak je došao da se nadigrava sa Crvenom zvezdom i ja sam to pohvalio odmah posle meča. Očekujemo sličnu situaciju i u Subotici. Imamo samo jedan cilj, a to je da donesemo tri boda kući", rekao je Stanković.

Šef stručnog štaba Zvezde govorio je i mogućim pozivima igračima iz omladinskog pogona da se priključe prvom timu i naglasio je da je Milan stavljen ad akta.

"Veljko Nikolić se vratio u trenažni proces, takođe tu su Gavrić i Krstović i Petrović, za sada nećemo priključivati nikoga više prvom timu. Momci treba da nastave da rade sa svojim trenerima i sigurno će neko od njih do kraja sezone dobiti pravu šansu. Svaka sledeća utakmica je najvažnija, sa tim za ovih godinu dana nisam imao problema i sumnjam da ću imati i u ovoj utakmici. Milan je arhiviran, sledeći meč je protiv Spartaka, pa ćemo onda opet da razmišljamo o Milanu. Već se povela priča kako ćemo igrati protiv Milana zbog dobijenih žutih kartona i povreda, ali u ovom trenutku zaista ne razmišljam o tome, nego o sutrašnjem meču protiv Spartaka. U Subotici će na teren izaći najbolji tim, ne kalkulišem u ovom trenutku, niti razmišljam o uigravanju za Milano", rekao je Stanković.

Navijači jedva čekaju da se vrati Aleksandar Katai, najbolji Zvezdin igrač prvog dela sezone, čiji je povratak najavljen na proleće.

"Nadamo se da će Katai biti što pre spreman da zaigra, blizu smo toga. On sam ima veliku želju, a mi ga svi željno iščekujemo", kratko je rekao Stanković.

Aksel Bakajoko će pauzirati zbog lakše povrede.

"Bakajoko se povredio prilikom spašavanja jedne lopte, da ne ode u korner, napravio je rotaciju, istegao malo unutrašnji ligament, povreda nije ozbiljnija, ali zahteva nekih sedam dana mirovanja, tako da će on za 7-8 dana biti sa grupom", rekao je Dejan Stanković.

Utakmica Spartak - Zvezda igra se sutra od 17.05.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC