• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski asovi stižu u Banjaluku i Gradišku

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Saša Gajičić, generalni sekretar Biciklističkog saveza Srbije i nekadašnji olimpijac Ivan Stević, sutra dolaze u radnu posjetu u Republiku Srpsku.

 Srpski asovi stižu u Banjaluku i Gradišku Biciklizam Izvor: Promo

Razlog dolaska srpskih bicklističkih asova su prestižni događaji "UCI Svjetsko prvenstvo Granfondo", "Trka kroz Srbiju" i trka "Beograd – Banjaluka", koja će biti održana u aprilu.

Stević, sportski direktor Svjetskog prvenstva i nekadašnji amaterski svjetski prvak, i Gajičić, sportski direktor trka "Kroz Srbiju" i "Beograd – Banjaluka" ali i najbolji srpski biciklista svih vremena, sastaće se sa Vladimirom Kuvaljom, direktorom Biciklističkog saveza Republiske Srpske kako bi razgovarali o organizaciji pomenutih događaja. Za ponedjeljak će planiran zajednički sastanak sa Sonjom Davidović, ministricom porodice, omladine i sporta Republike Srpske u Vladi Republike Srpske u Banjaluci.

Možda će vas zanimati

Ovaj sastanak je ocijenjen kao bitan, a biće i prilika da se organizatori velikih trka zahvale ministrici Davidović i Ministarstvu za podršku trkama koje su proglašene za manifestacije od značaja za Srbiju.

"Izuzetna mi je čast što jedni od najboljih srpskih biciklista svih vremena i priznata imena u svijetu biciklizma Gajičić i Stević dolaze u Republiku Srpsku. Biće ovo prilika da razgovaramo o organizaciji predstojećih takmičenja, ali i o zajedničkim projektima biciklističkih saveza Srbije i Republike Srpske", rekao je Kuvalja.

Saradnja dva saveza je odlična, a iz Biciklističkog saveza Republike Srpske ističu zahvalnost Biciklističkom savezu Srbije, na čelu sa Brankom Banovićem, za podršku i uloženi trud da saradnja bude iz godine u godinu bolja.

Kuvalja, Stević i Gajičić će u ponedjeljak obići i Gradišku, gdje će razgovarati sa gradonačelnikom Zoranom Adžićem o trci "Beograd – Banjaluka" i mogućnosti da ovaj grad bude startno mjesto posljednje etape.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC