• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Priznanje za Banjalučanina: Kuvalja predsjednik Balkanske biciklističke unije

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vladimir Kuvalja je već 20 godina član BCU.

 Vladimir Kuvalja predsjednik Balkanske biciklističke unije Izvor: MONDO

Predsjednik Balkanske biciklističke unije (BCU) u naredne četiri godine biće Banjalučanin Vladimir Kuvalja.

On je dobio povjerenje svih delegata na kongresu koji je održan u Banjaluci. Kuvalja je već 20 godina član BCU, a sada je dobio privilegiju da predvodi grupu zemalja koje imaju sve veći uticaj u evropskom i svjetskom biciklizmu.

MONDO U ANTALIJI

"Velika je čast što sam na čelu ovako velike organizacije. Nadam se da ću nastaviti putem mog prethodnika Saše Dimitrijoskog koji je postavio zdrave temelje unije i napravio putokaz kojim treba da idemo. Naše zemlje možda jesu male, ali i te kako 'vuku' kada je riječ o biciklizmu. To pokazuju i događaji koje organizujemo i koje smo organizovali čak i u prošloj godini koju je obilježio virus korona. Imamo odličan tim ljudi i veliku podršku čelnika Evropske biciklističke unije (UEC). Veliko hvala generalnom sekretaru UEC Enriku Delakazi koji je godinama naš partner i to će biti i dalje. Takođe, mnogo nam znači podrška potpredsjednika UEC Aleksandera Gusjatnjikova, koji je za ovu priliku došao iz Moskve u Banjaluku", rekao je Kuvalja.

Izvor: MONDO

Gusjatnjikov je pohvalio radu BCU i srećan je zbog imenovanja Kuvalje na mjesto predsjednika.

"On je mlad i sposoban čovjek što je pokazao mnogo puta do sada. Sjajan je organizator, ima puno iskustva i vjerujem da će dodatno unaprijediti biciklizam u BiH i regionu. Na tom putu imaće našu punu podršku", rekao je Gusjatnjikov.

Izvor: MONDO

Granfondo svjetsko prvenstvo koje će u septembru biti održano u Srpskoj i Evropsko prvenstvo u montbajku čiji je domaćin Novi Sad u avgustu dokaz su koliko je region važan na biciklističkoj mapi Evrope.

"Sa Kuvaljom sarađujemo prethodnih dvadesetak godina i znamo koliko može. Nevjerovatno mnogo je uradio u prethodnom periodu i zaslužio našu podršku. Ubijeđen sam da će i događaji koji slijede biti na najvišem mogućem nivou, a saradnja UEC sa BCU još tješnja", rekao je Delakaza.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC