• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Milanu zbog Zlatana, a tiče se i Zvezde: Dok klubu "gori pod nogama", Ibrahimović ide da pjeva na festivalu!?

Autor Dragan Šutvić

I to sa Sinišom Mihajlovićem.

 Zlatan Ibrahimović San Remo Izvor: Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Milan je u padu forme, nisu pobijedili u posljednje tri utakmice (Specija, Zvezda i Inter), a za to vrijeme njihov najbolji fudbaler Zlatan Ibrahimović ima dogovor da nastupi na festivalu Sanremo!

Od ranije je poznato da će Ibrahimović i srpski trener Siniša Mihajlović nastupiti u duetu, a dok je to bila simpatična vijest dok je Milan pobjeđivao - toliko se sada u italijanskoj javnosti podigla frka pošto se mnogi pitaju da li je moguće da će Šveđanin to učiniti dok klubu ne ide?

Možda će vas zanimati

"Gazeta" piše da u ugovoru koji su Milan i Ibrahimović sklopili - napadač ima pravo na nedjelju dana slobodno, pošto je potpisao takav dogovor sa "Rai" televizijom prije produžetka saradnje sa "rosonerima".

S obzirom na to da u Milanu nisu znali šta tačno predstavlja "slobodna nedjelja", zbog klauzule o poverljivosti, odlučili su da prihvate i sada će biti bez svog najboljeg fudbalera u trenutku kada se "lomi" sezona. "Gazeta" dodaje da djeluje da su unapred odustali od molbi Ibrahimoviću da odustane od učešća na "Sanremu" i poštovaće njegovu odluku.

"On je profesionalac, vjerujemo mu...", rekao je Pioli koga je Ibrahimović zabrinuo i protiv Intera pošto se požalio na grč, pa je preventivno izveden iz igre.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

"Sanremo" počinje u martu i već u sredu Milanu sledi duel sa Udinezeom, pa se postavlja pitanje - gdje će biti Ibrahimović? Mediji vjeruju da će igrati utakmicu, međutim jasno je da neće biti potpuno fokusiran kao što je to kada mu je to jedina obaveza.

Vidjećemo i šta ovo znači za duel Milana i Crvene zvezde, koji je zakazan za četvrtak, pošto je Ibrahimović preskočio prvi meč u Beogradu i njegova ekipa je samo remizirala 2:2.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC