• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stvara se drim tim u Parizu: Ostaju Mbape i Nejmar, pa kreće lov na zvijezde

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Imaju nevjerovatne planove do ljeta, ali i za ljetni prelazni rok.

 PSŽ - planovi trenasferi ljeto 2021 Nejmar Mbape Mesi Aguero Izvor: MN PRESS

Prvo potpisati nove ugovore sa igračima koji su već u klubu, a zatim silno krenuti u napad na najveće mete ljetnog prelaznog roka! Tako je isplanirao PSŽ.

Ovu taktiku potvrđuju i riječi sportskog direktora Leonarda koji najavljuje da će Nejmar i Kilijan Mbape, nakon pregovora, potpisati nove ugovore sa timom iz glavnog grada Francuske.

Brazilac je, trenutno, bliži da to uradi.

''Što se tiče Nejmara, na pravom smo putu. Ali, ugovor je završen tek kada se potpiše. To se još nije dogodilo'', naveo je sportski direktor Parižana, Brazilac Leonardo i dodao:

''Razgovaramo duže vrijeme sa Mbapeom. Bližimo se trenutku u kom ćemo morati da donesemo odluku. Razgovori su dobro počeli.''

Leonardo je otkrio da u klubu namjeravaju da produže ugovore sa još dvojicom vrlo važnih igrača, lijevim bekom Huanom Bernatom i ofanzivcem Anhelom Di Marijom. To nije nikakvo iznenađenje, ali je možda najava građenja ''super tima'' u Parizu.

Prethodnih sedmica i mjeseci pominjalo se da su dolazak Maurisija Poketina i produžetak saradnje sa najvećim zvijezdama kluba aduti Parižana u borbi za ljetne potpise. Kako se moglo čuti, PSŽ je zainteresovan za Lionela Mesija i Serhija Aguera, a ukoliko produži saradnju sa najzvučnijim imenima u klubu, lakše će ubijediti Argentince.

Lionel Mesi već nekoliko mjeseci mašta o odlasku iz Barselone, što mu prethodnog ljeta nije dopušteno, a pored Pariza priča se i o Mančesteru u kom ga raširenih ruku čeka Pep Gvardiola.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC