• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korona udarila na Zvezdu, ključni vezista pozitivan: Osjetio je simptome, odmah je morao u karantin!

Autor 000

Crvena zvezda će na meču sa Mačvom biti bez njega.

 FK Crvena zvezda Seku Sanogo pozitivan na korona virus Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda će u narednim mečevima biti oslabljena i moraće da igra bez Sekua Sanoga. 

Kako se navodi u saopštenju kluba snažni vezista je osjetio simptome, a pošto je izolovan urađen mu je test koji je bio pozitivan. 

Možda će vas zanimati

 Tim normalno trenira pred meč sa Mačvom, ali će u narednim sedmicama biti bez ključnog igrača, defanzivnog veziste koji je tokom proteklih godinu dana bio spona između odbrane i veznog reda. 

"Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da je naš prvotimac Seku Sanogo pozitivan na korona virus. Čim je snažni vezni fudbaler osjetio prve simptome, odmah je bio testiran, a potom i u potpunoj izolaciji u odnosu na ostatak ekipe. Nažalost, nalaz na korona virus je bio pozitivan. Fudbaleri našeg tima su nastavili da treniraju normalno i da se pripremaju za susret sa Mačvom, ali i za sve naredne utakmice koje ih očekuju. Sanogo se osjeća dobro i čvrsto vjerujemo da će se ubrzo naći na terenu sa saigračima. Naš klub testira igrače na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mjere prevencije neophodne za zdravlje svih zaposlenih. Sanogu želimo brz oporavak i da se što prije priključi saigračima u novim pobedama", navodi se u saopštenju kluba.

Još uvijek se ne zna koliko će stameni vezista biti van tima, ali je sigurno da će propustiti mečeve protiv Mačve, Voždovca i Mladosti iz Lučana. 

Ono što zabrinjava crveno-bijele je to što je derbi sa Partizanom za manje od mjesec dana. Karantin i izolacija ne traju toliko, ali pitanje je da li će Sanogo, jedan od ključnih igrača tima, biti 100 odsto spreman za taj meč.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC