• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On je veliki igrač koji se ničega ne plaši: Vlahović je glavna tema u Italiji, javio se najbitniji čovjek za karijeru!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Svi imaju samo pohvale za srpskog fudbalera.

 Dušan VLahović sportski direktor Fiorentina Karlos Freitas - On se ničeg ne plaši Izvor: Tanjug/LaPresse/Alessandro Garofalo

Tema dana u Italiji - goleada na meču Benventa i Fiorentine koju je stvorio Dušan Vlahović. Mladi srpski fudbaler još jednom pokazuje talenat, sa tri gola na tom meču stigao je do 12 u sezoni.

Danas o njemu svi pišu hvalospjeve, a javio se da kaže šta misli i Karlos Freitas, bivši sportski direktor tima iz Firence. On je, svojevremeno, doveo Vlahovića u Firencu.

Možda će vas zanimati

Danas može da bude ponosan na tu procjenu. Viola će još neko vrijeme uživati u majstorijama srpskog fudbalera, a zatim i zaraditi od njegove prodaje.

''Vlahović me uopšte nije iznenadio, već sa 17 godina je bio drugačiji od ostlaih napadača. Trenutno koristi Prandelijevo samopouzdanje i povjerenje, ali igrač koji ima 20 godina i 12 postignutih golova može i bolje. On je veliki igrač koji se ne plaši teških situacija. Nakon svakog treninga je ostajao da dodatno radi. Ima veliku budućnost ispred sebe'', zaključio je bivši sportski direktor Fiorentine Karlos Freitas.

Po njegovim riječima, da je Vlahović izabrao drugačiji put, mediji bi ga pratili podjednako kao Holanda.

''Srećom po Fiorentinu, izabrao je da igra u Italiji. Da je otišao u Austriju, psotigao bi 30 golova za Salcburg i prešao u Njemačku za neku ludu cijenu. Nema mnogo igrača poput njega, on je odmah htio u prestižno prvenstvo. Za razliku od Holanda'', dodao je Freitas i tako pecnuo Norvežanina.

Vlahović i Holand spadaju u specifičnu grupu igrača mlađih od 21 godine koji su postigli barem 10 golova u Top5 ligama ove sezone. Na toj listi se nalaze ukupno četvorica igrača.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC