• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Partizanu još niko ne spominje derbi: Stanojevića pred Zlatibor pitali o Zvezdi, njegova poruka je jasna!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crno-bijeli se spremaju za meč 27. kola Superlige Srbije.

 Superliga Partizan Zlatibor najava Aleksandar Stanojević Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana su se u četvrtak plasirali u polufinale Kupa Srbije i sada se već polako spremaju za povratak superligaškim obavezama. U tom takmičenju su ostvarili 14 pobjeda u nizu, a za 15. trijumf moraće da savladaju Zlatibor.

Novi član Superlige stiže u Beograd, a trener Aleksandar Stanojević kaže da neće previše mijenjati tim u odnosu na onaj koji je savladao Voždovac 4:0.

Stanojević kaže da na raspolaganju ima gotovo cijeli tim, osim Filipa Stevanovića kojeg muči zglob.

On ističe da Partizan gleda samo na prvi naredni meč i da im "vječiti derbi" protiv Crvene zvezde još uvek nije u vidokrugu.

"MI uvijek imamo pritistak, pred svaku utakmicu moramo da se dokazujemo. To je tako u Partizanu, uvijek bilo i biće. Što se tiče derbija, to je daleko i niko ne razmišlja i ne spominje taj meč. Imamo tri meča do tada, plus reprezentativnu pauzu, dakle imaće neki naši igrači još šest utakmica do tada."

Stanojević pred meč sa Zlatiborom neće praviti previše promjena u timu.

"Ušli smo u ritam koji je dobar i dobro funkcionišemo. Plašim se da ne ispadnemo iz ritma ako mnogo mijenjamo. Neće biti velikih rotacija, biće 3-4 igrača. Biće samo bonusi na terenu od mlađih igrača."

Crno-bijeli su nanizali 14 pobjeda u Superligi, kao i Zvezda, što su dva najduža niza u evropskom fudbalu u ovom trenutku. Zanimljivo je Stanojevićevo gledište zbog čega je to tako.

"Mi imamo velike budžete u odnosu na timove u našoj ligi. Imamo veliku razliku u mogućnostima. Ne znam da li je to tako u drugim zemljama, da li je tolika razlika. Možda je to razlog, ta naša velika razlika u mogućnostima."

Trener Partizana je nagovijestio da bi Bojan Ostojić mogao da dobije novi ugovor za produžetak njegovog ostanka u Humskoj, a stigao je i da se osvrne na igre Partizanove filijale u Srpskoj ligi Beograd.

Teleoptik je savladao Brodarac 2:1, a Stanojević je bio upitan koliko bi značilo crno-bijelima da se oni plasiraju u Prvu ligu Srbije.

"Nisam pratio, ali danas ću pogledati snimak. Bitno je, što se mene tiče, da imamo Teleoptik u jačem takmičenju. To bi bilo dobro, ali nama je najbitniji razvoj mladih igrača", podvlači Stanojević.

Partizan u 27. kolu Superlige igra protiv Zlatibora u ponedjeljak od 18.10 časova uz prenos na TV Arenasport.

Aleksandar Stanojević pred Partizan - Zlatibor
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC