• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Živim za svaki dan u Zvezdi, to su najdraži trenuci: Stanković proslavio jubilej u crveno-belom, pa otvorio dušu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najava meča u okviru Superlige otišla, na trenutak, u drugom pravcu.

 vozdovac-crvena-zvezda-superliga-arenasport-livestream-youtube-prenos-uzivo-direktno-dejan-stankovic Izvor: Profimedia/Jonathan Moscrop/Sportimage

Stanković ima jasan cilj, tri boda protiv Voždovca. Bez obzira na kadrovske probleme u redovima rivala, Crvena zvezda bez kalkulacija ulazi u ovaj meč. Dejan Stanković je o tome govorio na konferenciji za medije.

Možda će vas zanimati

Trener srpskog šampiona proslavio je mali jubilej, pošto mu je prethodni meč bio 50. na klupi crveno-belih, ali vremena za slavlje nema. Novi izazovi su tu.

Pred gostovanje na krovu tržnog centar, Zvezda je odradila jedan trening na veštačkog travi, kako bi se prilagodila drugačijoj podlozi.

''Momci će odraditi jedan trening na veštačkoj travi, ništa specijalno taj jedan trening ne može da promeni. Cilj nam je da osete podlogu i brzinu lopte, posle toga ćemo videti da li će to izgledati lepo ili ružno. Opet su „samo“ tri boda u igri, ako to bude i lepo i ružno nama je isti cilj, kao i u svim utakmicama do sada i da razmišljamo dalje'', istakao je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Brojne probleme sa povredama ima Voždovac, koji je u Kupu Srbije protiv Partizana igrao u kombinovanom sastavu. Možda će tako biti i ovog puta?

''Ako je Voždovac računao da ne može da prođe to je njihova kalkulacija, verovatno su im bodovi u prvenstvu bitniji, tako da ja očekujem da će oni dati sve od sebe kao i svaka ekipa, a na nama je da damo odgovor.''

Što se tiče njegovih igrača, Stanković računa gotovo na sve fudbalere!

''Neću moći da računam sigurno na Sanoga i Bakajoka, Dijego se vratio u grupu, počeo da trenira, sigurno da njemu treba još malo vremena, ipak je bio van stroja dosta zbog korone. Nama je zdravlje igrača na prvom mestu, kada se on bude osetio spremno da odgovori svim zahtevima biće u timu'', otkrio je Stanković i dodao da Kataija ne prirpema za derbi:

''Ne razmišljam o derbiju, razmišljam o Voždovcu, meni je Katai bitan za deveset minuta protiv Voždovca.''

Dejan Stanković je na utakmici protiv Mačve jubilarni 50. put prevodio crveno-bele. Ne zna da li je danas bolji trener nego na početku, a 

''Ne znam, nisam se bavio time. Na drugima je da kažu da li sam bolji ili gori posle 50 utakmica. Svaki momenat mi je najdraži, jer živim za svaki dan i uživam u svakom danu. Raditi sa ovim momcima svaki dan je privilegija i srećan sam zbog toga'', zaključio je Stanković.

Meč Voždovac - Crvena zvezda igra se u ponedeljak od 16:05 u okviru 27. kola Superlige Srbije. Crvena zvezda je aktuelni lider, sa devet bodova više od Partizana, dok je Voždovac 11. poziciji sa 33 boda.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC