• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor i Srbija u velikom problemu! Trojica važnih igrača propuštaju okupljanje?!

Autor Dragan Šutvić

Odluka Francuske mogla bi da nanese veliku štetu ovom prilikom.

 dragan-stojkovic-reprezentacija-srbije-selektor-fudbal-ristic-mitrovic-rajkovic-francuska Izvor: MN PRESS

Nacionalni tim se pod novim selektorom nije ni okupio, a problemi su počeli. Dragan Stojković Piksi možda neće moći da računa na trojicu fudbalera koje je prvobitno stavio na spisak.

Riječ je o internacionalcima koji igraju u Francuskoj, a razlog nisu povrede ili njihovo odbijanje nacionalnog tima. Predrag Rajković, Stefan Mitrović i Mihailo Ristić mogli bi da imaju problema sa povratkom u svoje klubove.

Možda će vas zanimati

Kako je već poznato, Francuska propisuje obavezan karantin u trajanju od 10 dana za sve ljude koji u zemlju ulaze iz neke države koja nije članica Evropske unije. Kako trojica fudbalera treba da odigraju dva meča u Srbiji, a zatim i treći u Azerbejdžanu, oni spadaju u tu grupu putnika.

Ako bi se trojica srpskih fudbalera početkom aprila vratili u Francusku, oni sve do polovine mjeseca ne bi mogli da se priključe saigračima u klubovima za koje nastupaju. Izgubili bi desetak dana treninga, propustili utakmice i ispali iz takmičarskog ritma, što nikome ne ide u prilog u ovoj situaciji.

Fudbaleri Remsa, Strazbura i Monpeljea u nacionalnom timu imaju manje ili veće uloge. Rajković je uglavnom uspijevao da bude prvi golman u nekim od prethodnih akcija reprezentacije, Mitrović je gotovo neizostavan dio tima, posebno kad se igra sa tri štopera, a Ristić može dobro da odigra na nekoliko pozicija u timu.

Okupljanje reprezentacije Srbije zakazano je za 22. mart, prvi meč je protiv Irske dva dana kasnije, a onda slijede Portugal (27. mart) i Azerbejdžan (30. mart). Fudbalski savez Srbije će u narednim danima morati da pregovara sa Francuzima oko uslova pod kojima će trojica igrača srpske fudbalske reprezentacije stići u Beograd.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC