• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajići" se okupili u Zenici pred meč sa Crnom Gorom, Starčević poručuje: "Da prenesemo pozitivnu energiju na teren!"

Autor Dragan Šutvić

Mlada reprezentacija BiH će sljedećeg ponedjeljka startovati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2023. godine

 Crna Gora BiH U21 kvalifikacije EURO 2023 Slobodan Starčević Izvor: nfsbih.ba

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine okupili su se danas u Trening centru Fudbalskog saveza BiH u Zenici, gdje su počeli pripreme za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2023. godine protiv Crne Gore.

Slobodan Starčević, selektor "zmajića", istakao je na početku priprema da je veoma važno da su se odazvali svi pozvani igrači.

Možda će vas zanimati

"Raduje me da su svi pozvani igrači došli sa pozitivnom energijom. Nadam se da ćemo tu energiju sačuvati tokom cijelih priprema i prenijeti je na teren u važnoj utakmici na početku kvalifikacija. Mnogo bi nam značila tri boda u prvom meču i sve smo podredili tom cilju", rekao je Starčević za zvanični sajt Fudbalskog saveza BiH.

Reprezentativac Ajdin Hasić je optimista i očekuje pobjedu na gostovanju kod Crne Gore.

"Ovo je prvo okupljanje nove U-21 generacije i imamo sedam dana da se spremimo za susret. Za to vrijeme selektor i stručni štab će nam pokazati šta da radimo i pobliže nas upoznati sa protivnikom. Očekujemo tri boda na otvaranju kvalifikacija i vjerujem da ova ekipa može napraviti dobre rezultate", naglasio je Hasić.

Na Starčevićevom spisku su sljedeći igrači: Adnan Kanurić (Sarajevo), Nikola Ćetković (Željezničar, Banjaluka), Luka Damjanović (Borac), Đorđe Milojević (Borac), Amar Kvakić (Kapfenberg, Austrija), Adrian Leon Barišić (Osijek, Hrvatska), Igor Savić (GOŠK), Jusuf Gazibegović (Šturm, Austrija), Miloš Borovčanin (Borac), Eldar Šehić (Željezničar), Marko Kujundžić (Borac), Stefan Santrač (TSC, Srbija), Andrej Đokanović (Sarajevo), Amar Begić (Mladost), Jovan Ilić (Proleter Novi Sad, Srbija), Ivan Bašić (Zrinjski), Đani Salčin (Sarajevo), Ajdin Hasić (Bešiktaš, Turska), Andrija Drljo (MTK, Mađarska), Milan Savić (Čukarički, Srbija), David Čavić (Borac), Amar Dedić (RB Salcburg, Austrija), Anes Mašić (Zrinjski), Mirza Hasanbegović (Venecija Primavera, Italija) i Elvis Mehanović (Borac).

Vezista bh. tima Andrej Đokanović je istakao da će u Podgorici dati sve od sebe da dođu do tri boda.

"Drago mi je što smo se okupili. Ovo je nova generacija i nadam se da ćemo biti uspješni. Daćemo sve od sebe da pobijedimo na gostovanju u Podgorici. Neće biti lako, ali smo motivisani i vjerujem da možemo doći do tog cilja. U dobroj sam formi i vjerujem da je tako i sa ostalim igračima. Tek smo se okupili i u toku sedmice ćemo više znati i o protivniku, ali i o našoj spremi", rekao je Đokanović.

Utakmica prvog kola grupe F kvalifikacija za EURO 2023 između Crne Gore i Bosne i Hercegovine na programu je 29. marta na DG Areni u Podgorici.

Pored BiH i Crne Gore u kvalifikacionoj grupi F za Evropsko prvenstvo 2021. godine nalaze se još Italija, Švedska, Republika Irska i Luksemburg.

(mondo.ba/agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC