• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pratimo situaciju, ali ne smijemo da rizikujemo": Mladi as Rome propušta EURO?

Autor Dragan Šutvić

Teško je očekivati da će Roberto Manćini računati na Nikolu Zaniola

 Nikolo Zaniolo propušta EURO 2021 Izvor: Tanjug, Peter Dejong/AP

Reprezentaciju Italije predstojećeg ljeta očekuje nastup na Evropskom prvenstvu, a na kojem, kako sad stvari stoje, neće igrati vezni fudbaler Rome Nikolo Zaniolo.

As "vučice" doživio je, naime, dvije povrede koljena tokom prošle godine, a prva se dogodila u januaru, u meču sa Juventusom. Vratio se potom na teren par mjeseci kasnije, ali ga je zla sudbina ponovo zadesila, ovog puta u septembru, u duelu Lige nacija između Italije i Holandije.

Možda će vas zanimati

Trenutno se oporavlja, usput je odradio par treninga i lakših utakmica sa omladinskim timom Rome, ali prema izjavama selektora "azura" Roberta Manćinija, ništa se ne prepušta slučaju.

"Pratimo njegov oporavak i sve ono što u ovom trenutku radi. Donijećemo ocjenu i sud kad se vrati. Razmišljamo o njegovoj situaciji, ali ne smijemo preuzeti rizik ako nije u potpunosti spreman. Mlad je, biće prilika za njega na velikim takmičenjima, to je sigurno", rekao je Manćini na današnjoj konferenciji za novinare, upriličenoj povodom predstojećih mečeva reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2022 protiv Sjeverne Irske, Bugarske i Litvanije.

Za te mečeve, na Manćinijevom spisku vezista su: Nikolo Barela (Inter), Gaetano Kastrovili (Fiorentina), Manuel Lokateli (Sasuolo), Rolando Mandragora (Torino), Lorenco Pelegrini (Roma), Mateo Pesina (Atalanta), Mateo Rići (Specija), Stefano Sensi (Inter), Roberto Sorijano (Bolonja) i jedini koji igra van granica Italije, Marko Verati (Pari sen Žermen).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC