• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Slatke muke" Dejana Stankovića: Oporavio se i Bakajoko, 25 igrača Zvezde spremno za derbi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Imaće težak zadatak trener Zvezde da izabere samo 11 fudbalera, ali to je mnogo bolje nego glavobolja zbog izostanaka.

 Aksel Bakajoko oporavio se od povrede Izvor: FK Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić

Crvena zvezda je imala dosta problema sa povredama igrača i korona virusom tokom ovog proljeća, ali za Dejana Stankovića sada stižu samo lijepe vijesti.

Oporavljali su se fudbaleri jedan po jedan, pa će poslije reprezentativne pauze "Mister" imati praktično sve na raspolaganju, što je naročito značajno zbog "vječitog" derbija koji predstoji za manje od dvije nedjelje.

Možda će vas zanimati

Dijego Falćineli, Filipo Falko i Seku Sanogo su pobijedili korona virus i polako se vraćaju u ritam, a na treninzima od četvrtka je i Aksel Bakajoko.

Pojačanje crveno-bijelih iz Intera nije imao sjajan početak u novom klubu. Prvo se Francuz povrijedio tokom priprema u Turskoj, dok je problem osjetio i u prvom susretu sa Milanom na kome je igrao svega 10 minuta, ali sada je ponovo za prvim timom i probaće da ubijedi Dejana Stankovića da zaslužuje šansu.

To će biti vrlo teško pošto Zvezda ima sedmoricu inostranih fudbalera, a pravila kažu da u protokolu mogu da se nađu samo četvorica.

Ako ne bude novih problema tokom reprezentativne pauze, Stanković će biti na "slatkim mukama" pošto će u konkurenciji za sastav pred svaku utakmicu biti 25 igrača. Od prvotimaca je trenutno jedino odsutan Strahinja Eraković, koji se kreće na štakama, a za koga se na "Marakani" nadaju da bi mogao da se vrati do kraja sezone.

Treneru crveno-bijelih će tako biti izuzetno teško da svima njima pruži šansu u najvažnijem periodu sezone, ali mu je to svakako manji problem nego da je ponovo suočen sa povredama i primoran na improvizacije kojih je i te kako bilo kada su van terena bili Katai, Ivanić, Rodić, Nikolić...

Zvezdu već 30. marta očekuje odloženi meč Kupa Srbije protiv prvoligaša IMT-a, i na tom susretu bi trebalo da dobiju igrači sa manjom minutažom ove sezone, dok je 3. aprila zakazan superligaški duel sa Napretkom.

Već četiri dana kasnije (7. april), Zvezda će na "Rajku Mitiću" ugostiti Partizan u drugom ovosezonskom "vječitom" derbiju.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC