• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skinuo albanski dron, pa Ronaldov gol: Stefan Mitrović je heroj Srbije - "Kad je najteže, mi smo najbolji!"

Autor Dragan Šutvić

Dva poteza za pamćenje...

 Srbija Portugal Stefan Mitrović izjava Izvor: Antonio Ahel/ATAImages, MN PRESS

Stefan Mitrović je sa dve vanserijske intervencije u 93. minutu sačuvao bod Srbiji protiv Portugala - i to sve nakon što su prvo poluvrijeme izgubili 2:0.

Istina, imao je Mitrović mnogo sreće što nije bilo VAR tehnologije koja bi gotovo sigurno glavnom arbitru signalizirala da je Ronaldov pogodak bio regularan, ali ne treba zaboraviti da je srpski štoper zadržao fantastičnu koncentraciju pošto je odmah potom "odbranio" i šut Bernarda Silve.

Možda će vas zanimati

Jedan od heroja srpskog tima nije želio da sebe stavlja u prvi plan poslije utakmice, pa je u razgovoru za "Sport Klub" govorio bez euforije, staloženo...

"Ne bih izdvajao nikoga, ponosan sam na ekipu, pokazali smo protiv šampiona Evrope da možemo da budemo ravnopravni. Istina, primili smo jeftine golove, ali kad je najteže - mi smo najjači. Čestitam ovom prilikom Mitroviću na rekordu, velika stvar, najviše je dao ovoj generaciji", poručio je zamjenik kapitena reprezentacije Srbije.

Zanimljivo je da Stefan Mitrović nema tako veliki staž u reprezentaciji, susret sa Portugalom bio mu je tek 23. meč za Srbiju, ali iza sebe sada već ima dva nezaboravna momenta - prvo skidanje drona sa zastavom Velike Albanije, a onda i odbranu koja je iznervirala Ronalda.

Kako ispraviti greške koje se ponavljaju?

"Nema šta, treba da igramo kao ekipa, svi da igraju odbranu i treba dosta da radimo na tome da ih ispravimo", naveo je srpski štoper.

Već za par dana slijedi meč sa Azerbejdžanom.

"Mislim da će ekipa koja bude uzimala bodove u takvim utakmicama ići na Mundijal. Da ne uprskamo, idemo da pokažemo da smo kvalitetniji protivnik, papir ne donosi pobjedu, treba da izađemo i pobijedimo tu utakmicu", zaključio je Mitrović.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC