• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrijeme je da upalimo motore - Stanković siguran pred IMT: Deki poručio da će izvesti na teren najbolji mogući tim

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Utakmica dolazi u pravom trenutku."

 Crvena zvezda IMT Kup Srbije Dejan Stanković najava Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u utorak od 16 časova sa ekipom IMT-a u četvrtini finala Kupa Srbije.

Trener crveno-bijelih Dejan Stanković pred tu utakmicu istakao je da je svjestan činjenice da se njegov tim susreće sa hrabrom ekipom, ali ipak bojazni nema.

Možda će vas zanimati

"Prije početka sezone smo postavili jasne ciljeve od kojih ne odustajemo. Na tom putu nam je i IMT, hrabra ekipa koja je dokazala da ne strepi ni od koga. Iako se takmiče rang ispod nas, rade dobre stvari, atraktivni su, ali ponavljam da znamo koji su nam ciljevi", poručio je čuveni Deki, pa dodao da meč dolazi u pravom momentu.

"Utakmica dolazi u pravom trenutku. Imali smo dane odmora, pa radili izvanredno i sada je vrijeme da upalimo motore i da se fokusiramo na takmičenje. Poslije toga nas čeka Kruševac, potom vječiti derbi", podsjetio je Stanković.

Zvezda je sada u povoljnoj situaciji jer su se fudbaleri oporavili od povreda i korone, pa tako neće imati problema sa sastavom.

"Još ne znam kojih 11 ću da izvedem na teren. Imamo još jedan trening danas, pa ću poslije toga da prelomim i uvidim kako se ko tačno od igrača osjeća, jer mi je to najvažnije. Ko god da bude igrao, to ne mijenja naš način, stil i zahtjeve. Izvešću najbolji mogući tim, bez reprezentativaca", objasnio je "Mister", pa se osvrnuo na problem sa koronom.

"Sanogo, Falko i Falćineli su dobro radili i jedini su koji nisu imali odmor. Propustili su mnogo zbog kovida, ali su sada dobro i konkurisaće za tim", rekao je Deki.

Trener crveno-bijelih ponosan je i na uspjehe fudbalera koji trenutno nastupaju za nacionalne timove.

"Znam koliko Benu znači što je napravio istorijski uspjeh sa Komorima. Kanga je takođe sjajan u dresu Gabona, nemam primjedbe na njegov odnos prema grupi i igri, mislim da je i on napredovao ove godine. Tu je i Gajić, nisam iznenađen što ima minutažu u nacionalnom timu, iako su se mnogi začudili. Njegov rast je evidentan i nadam se da će još neki fudbaler da završi na spisku selektora Stojkovića", rekao je Deki koji je na kraju nahvalio novog selektora.

"Apropo reprezentacije Srbije, vidi se duh i energija, kao i poboljšanje u igri i na momente je to bilo fenomenalno. Ka tome treba da se teži. Selektor je imao malo vremena da sve to uklopi i siguran sam da će svakim sljedećim okupljanjem to biti još bolje" završio je Stanković.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC