• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludilo! Kristijano Ronaldo na paketima kokaina: Zaplijenjeno 50 kilograma droge, logo fudbalera šokirao svijet!

Autor Dragan Šutvić

Naravno, Portugalac nema nikakve direktne veze sa ovim hapšenjem, osim što je neko želio da se okoristi na njegovom imenu...

 kristijano ronaldo kokain Izvor: MN Press/Twitter/@DEANEWYORKDiv/Printscreen

Odavno je poznato da svjetski brendovi kada žele da budu prepoznatljivi, svoje proizvode stavljaju uz likove ili imena veliki sportskih superstarova.

Jedan od takvih je i Kristijano Ronaldo, čiji logo "CR7" je nadaleko poznat, a sada su stvari otišle toliko daleko da se on našao na - paketima kokaina!

Možda će vas zanimati

Naravno, Portugalac nema nikakve veze sa ovom viješću, makar ne direktno, ali je zanimljivo da je policija u Njujorku uhapsila dvojicu krijumčara droge sa 50 kilograma kokaina.

Ova droga je bila prodavana u ambalaži sa pečatom i logom "CR7".

"Više od 50 kilograma kokaina pronađeno je u stanu na sedmom spratu u stambenom kompleksu u Kvinsu. Istražitelji i agenti uhapsili su dve osobe i pronašli napunjeni pištolj i više od 200.000 dolara, uz zapljenu 50 kilograma kokaina", navodi se u izjavi njujorške policije.

Kako objašnjavaju, policajci su nadgledali automobil parkiran u Kvinsu i posmatrali su jednog od osumnjičenih u blizini stana.

Nakon što su dobili nalog za pretres stana, tamo je pronađeno 50 netaknutih paketića kokaina, teških po jedan kilogram, s prepoznatljivom oznakom "CR7".

Hiljade dolara, vatreno oružje i materijali koji se obično koriste u velikoj distribuciji narkotika takođe su pronađeni u ormaru u stanu, uključujući vakuumske vreće i foliju za skupljanje i brojanje novca.

Izgleda da su trgovci drogom željeli da garantuju kvalitet svojih proizvoda koristeći svjetsku popularnost Kristijana Ronalda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC