• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger dobro radio s vama, sr*nje igračima! Murinjo potpuno promenio priču, sad hvali francuskog trenera!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ponovo vrlo duhovita izjava portugalskog trenera.

 zoze-murinjo-rober-pires-arsen-venger-arsenal-totenhem-premijer-liga Izvor: Mark Robinson/EPA

Godinama kritikuje Arsena Vengera, ali sada uz osmeh konstatuje da su problem bili fudbaleri Arsenala. Žoze Murinjo je davao izjavu Roberu Piresu, a ceo svet nasmejaće to što je najbolju generaciju u Arsenalovoj istoriji opisao na vrlo čudan način.

Možda će vas zanimati

Naravno, sve uz osmeh na obe strane, pa se može zaključiti da je Murinjo prerastao sukob koji je svojevremeno imao sa legendarnim trenerom Arsenala.

Temperamentni trener prvo je upitan da li planira osvajanje trofeja sa Totenhemom u kom trenutno radi.

''Naravno da sanjam sa Totenhemom. Ali pre svega, imam izazov za sebe, želim da osvojim trofej sa svakim klubom u kom radim. Neki momci misle da je to stvar ega, ali nije. Više je od toga, to je način na koji sam odgajen i na koji sam odrastao. Čak i pored toga što sam bio, izvinite na izrazu, sr*nje fudbaler uvek sam želeo da pobeđujem'', rekao je Murinjo pred Roberom Piresom, nekadašnjim igračem Arsenala koji ga je intervjuisao.

Portugalac je objasnio kako svetski fudbal uopšte nema razumevanja za njega.

''Voleo bih da osvajam trofeje, to je izazov, to je moja priroda. Za to mi je potrebno vreme. Čini se da fudbalski svet za sve ima vremena, samo ja treba da osvajam trofeje pucketanjem prstiju'', zaključio je Murinja.

Naravno, usledilo je i malo peckanje Arsenala, ali ovog puta je ''Gospodin Posebni'' pohvalno govorio o igračima Arsenala i legendarnom treneru tog kluba.

''Pobeda je posledica posla kojim se bavite. Možete sjajno da obavite posao u klubu bez velikih trofeja, imate primer vašeg velikog trenera, gospodina Vengera. On je uradio veliki posao u Arsenalu sa vama i nekim sr*anje igračima poput vas'', rekao je Murinjo i nasmejao Piresa, a zatim dodao:

''Uradili ste mnogo posla. Ali, niste uspeli da osvojite evropski trofej. Posao je i dalje bio neverovatan, a ponekad ne dobijete nagradu za to'', dodao je trener Totenhema.

Rivalstvo Žozea Murinja i Arsena Vengera bilo je jedno od najzanimljivijih u Premijer ligi, a kulminiralo je koškanjem pored aut linije u jednom međusobnom meču.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC