• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Postoji pravi recept za Partizan: Zvezdin reprezentativac hoće da nastavi niz - ''Pobeda je veliki korak ka tituli!''

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crveno-beli bi mogli da steknu gotovo nedostižnu prednost.

 crvena-zvezda-milan-gajic-veciti-derbi-najava-partizan-arenasport-youtube-prenos-livestream-uzivo Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Odmorio je Milan Gajić protiv Napretka u Kruševca, kako bi se nakon reprezentativnih obaveza pripremio za bitniji meč. Crvena zvezda u vanrednom kolu igra protiv Partizana, a na meču u sredu očekuje se da on bude jedna od uzdanica Stankovića.

Možda će vas zanimati

Novajlija u nacionalnom timu Srbije ističe da je ekipa spremna za meč sa najvećim rivalom, kao i da bi pobeda na toj utakmici bila veliki korak ka novoj, četvrtoj uzastopnoj šampionskoj tituli.

Desni bek Crvene zvezde želi da njegova ekipa nastavi pobednički niz koji u Superligi traje već mesecima.

''Svaku utakmicu pripremamo maksimalno ozbiljno i posvećeno. Tako funkcionišemo i pred duel sa Partizanom, ali uz napomenu da smo najviše fokusirani na to kako ćemo mi delovati na terenu i odgrati u sredu. Želimo da nastavimo fantastičan niz, a smatram da bismo dobrim rezultatom u derbiju napravili veliki korak ka tituli šampiona Srbije. Atmosfera u ekipi je fantastična i to je jedan od ključnih razloga zbog kojih postižemo sjajne rezultate'', rekao je Milan Gajić za klupski sajt.

Osvrnuo se ukratko Gajić na svoju trenutnu formu, ali i istakao da je najvažnije da je ekipa na pravom putu.

''Sezona 'teče' po zacrtanom planu. Generalno, zadovoljan sam načinom na koji igram ove takmičarske godine, ali mi je iskreno najvažnije da tim nastavi da pruža odlične partije i beleži uspehe na svim poljima, a ja ću se truditi da ispunjavam očekivanja i da uvek pružim svoj maksimum na terenu'', dodaje defanzivac.

Reprezentativac Srbije priželjkuje pobedu Crvene zvezde u 164. večitom derbiju, odnosno uvećanje bodovne prednosti na vrhu tabele.

''Smatram da imamo 'pravi recept'. Mislim da je važno da ostanemo hladne glave, ali i da ostavimo srce na terenu, kao i da se borimo hrabro do poslednjeg sudijskog zvižduka. Ubeđen sam da sa pravim pristupom možemo stići do trijumfa koji je veoma važan za celu ekipu'', zaključio je desni bek Crvene zvezde.

Meč Crvene zvezde i Partizana na programu je 7. aprila od 18 časova. U jesenjem odmeravanju snaga na stadionu Partizana rezultat je bio 1:1.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC