• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda vjeruje u čudo doktorke Marijane: Oporavila je Ivanića za Milan, teži zadatak pred derbi!

Autor Dragan Šutvić

Milunović je već danima na terapijama.

 nemanja-milunovic-povreda-veciti-derbi-doktorka-marijana-kovacevic Izvor: MN PRESS

Zabrinuo je Nemanja Milunović sve navijače Crvene zvezde kada je nakon pola sata utakmice protiv prvoligaša IMT-a u Kupu signalizirao da je povređen.

Nije želio da rizikuje Stanković, izveo je odmah Milunovića iz igre, a odmah potom je počela bitka s vremenom pošto je samo osam dana od tog meča zakazan i najvažniji duel ove sezone - "večiti" derbi s Partizanom (7. april).

Možda će vas zanimati

Milunović je odmah poslat na snimanje gdje je utvrđeno da ima rupturu mišića prednje lože, pa je tako i dalje veoma neizvjesno da li će biti u stanju da zaigra u derbiju.

Kako nezvanično saznaje MONDO, Milunović je već danima na terapijama kod svjetski poznate doktorke Marijane Kovačević, poznate po čudesnim oporavcima igrača, pa i onih koji su imali teže povrede od štopera Zvezde.

Brinula je Kovačevićeva o povredama zvezda poput Dijega Koste, Robina van Persija ili Franka Lamparda, ali i o mnogim igračima Zvezde.

Tako je nedavno "osposobila" Mirka Ivanića za Milano, kada je odigrao maestralno, međutim sa Ričmondom Boaćijem, koga je mučio list desne noge pred nokaut fazu Lige Evrope protiv CSKA (2018), nije imala sreće.

Nemanja Milunović nije igrao za vikend protiv Napretka (4:1) i na tom susretu ga je veoma dobro zamijenio jedini preostali zdravi štoper u ekipi Radovan Pankov (Eraković se oporavlja posle povrede), što je bio veliki rizik pošto je na karton od suspenzije, a i dalje ostaje misterija s kakvom odbranom će Stanković odlučiti da zaigra protiv Partizana.

Nemanja Milunović.
Izvor: MN PRESS

Ako se Milunović oporavi na vrijeme to ostavlja mogućnost i za formaciju sa tri štopera, dok su dobro poznati i njegovi kvaliteti u skoku i organizaciji igre koji su Zvezdi potrebni u derbiju...

Ipak, Stanković je više puta isticao da će igrati samo igrači koji su potpuno spremni i to je uslov koji će Milunović morati da ispuni prije srijede, u suprotnom će ga gotovo sigurno zamijeniti Pankov. Uspjeh bi u ovom slučaju bio i da bude makar na klupi...

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC