• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Kup BiH: Borac - Klis, prva utakmica polufinala
 Kup BiH: Borac - Klis, prva utakmica polufinala

KUP BiH: Odgođena polufinalna utakmica u Banjaluci! (FOTO, VIDEO)

Banjalučani su od 18.00 časova trebali da na Gradskom stadionu igraju prvi meč polufinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Klisa iz Buturović Polja, ali je zbog snijega meč prolongiran za neki drugi termin.

 Kup BiH: Borac - Klis, prva utakmica polufinala Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

S obzirom na zimske uslove na banjalučkom Gradskom stadionu, arbitar iz Gruda Antoni Bandić u dogovoru sa ekipama Borca i Klisa, odlučio je da otkaže odigravanje prvog meča polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Novi termin odigravanja utakmice, biće poznat naknadno.

NAJAVA

Borac ima sjajnu priliku da se domogne finala Kupa BiH!

Crveno-plavi su imali sreće na žrijebu polufinala Kupa BiH i za protivnika su dobili ekipu koja se takmiči u Drugoj ligi Federacije BiH.

Izabranici Marka Maksimovića, koji će i danas biti bez kapitena Stojana Vranješa i još četvorice standardnih prvotimaca, apsolutni su favoriti za plasman u finale, ali trener Banjalučana je u najavi susreta pozvao na oprez, rekavši da Borac neće potcijeniti protivnika.

"Ulog je plasman u finale Kupa BiH. Ko god da je protivnik, mi moramo da prođemo. Favoriti jesmo, ali respektujemo protivnika jer je fudbal takav da su iznenađenja moguća", izjavio je Maksimović.

Utorak je tužan dan za sve navijače Borca jer je danas sahranjen legendarni kapiten Predrag Divljak, koji je preminuo u nedjelju u 50. godini, nakon višemjesečne borbe sa akutnom mijeloidnom leukemijom.

Divljak je bio kapiten crveno-plavih 2001. godine kada je osvojena prva šampionska titulu u Republici Srpskoj u istoriji kluba, a u utorak ujutro je u Trofejnoj sali Gradskog stadiona održana i komemoracija povodom njegove prerane smrti.

18:07

Trening umjesto utakmice!

Fudbaleri Borca su poslije otkazivanja polufinalnog dvoboja u Kupu BiH krenuli da odrade trening.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

18:00

Sudija i kapiteni odlučili - meč se otkazuje!

Utakmica između Borca i Klisa je prolongirana za neki drugi termin, odlučeno je pred sami početak utakmice zbog snijega koji je potpuno prekrio teren Gradskog stadiona!

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

17:54

Drugi polufinalni par Kupa BiH

U drugom polufinalu sastaju su Tuzla siti i Sarajevo, a prvi meč će biti odigran u srijedu (14.00) na "Tušnju". Pročitajte šta su u najavi te utakmice istakli treneri "bordo" tima Vinko Marinović i strateg Tuzlaka Husref Musemić.

17:46

Gradski stadion pod snijegom!

Izvor: MONDO

17:29

Sudijska trojka na Gradskom stadionu u Banjaluci

Utakmicu će kao glavni arbitar voditi Antoni Bandić iz Gruda, a pomagaće mu Sarajlija Enes Đozić i Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva. Delegat susreta je Berin Pilav iz Sarajeva, a posmatrač suđenja Slavko Zovkić iz Orašja.

17:17

Jedini trofej Kupa BiH Borac osvojio 2010. godine

Prvi i jedini trofej u Kupu BiH Borac je osvojio 2010. godine kada je u finalnom dvomeču bio bolji od sarajevskog Željezničara.

Prvi meč u Banjaluci završen je neriješeno 1:1, kao i revanš na "Grbavici", ali je zbog gola više u gostima Borac podigao trofej. Strijelci za crveno-plave bili su Miroslav Stevanović i Saša Kajkut, dok su pogotke za Želju postigli Edin Višća i Mirsad Bešlija. Podsjetite se šta su nakon decenije od podizanja pehara rekli akteri finala, Saša Kajkut i tadašnji trener crveno-plavih Zoran "Džimi" Marić.

17:06

Oni su starteri!

Poznati su i početni sastavi za koje su se odlučili treneri Borca Marko Maksimović odnosno šef struke Klisa Nedim Kudra.

BORAC: Pavlovi, Uzelac, Ziljkić, Ćosić, Dujaković, Molls Donald, Vojinović, Subić, Meleg, Moraitis, Zakarić.

KLIS: Cero, Bajramović, Ćosić, Šehić, Vila, Kudra, Šimunović, Mušinović, Pirija, Makan i Bitevija.

16:44

Put do polufinala

Banjalučani su do polufinala stigli pobjedama protiv Travnika (0:4), kakanjskog Rudara (1:6) i Širokog Brijega (0:2), dok je ekipa iz Buturović Polja do istorijskog uspjeha stigla zahvaljujući trijumfima protiv Unisa iz Vogošće (6:2), Nevesinja (0:2) i Zvijezde 09 (1:0).

16:29

Данас игра Борац!

Бања Лука
Градски стадион Бања Лука
Полуфинале Купа БиХ
⏰ 18:00 часова
Уживо пренос на @arenasporttv

Ај Борац!

#mtelbh #imateprijatelje

Posted by FK BORAC Banja Luka on Tuesday, April 6, 2021

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije