• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosanac postaje noćna mora Barselone: Propao za godinu dana, sad ga niko neće!

Autor 000

Miralem Pjanić suočava se sa najtežim trenucima profesionalne karijere.

 miralem pjanić prodaja Barselona vrijednost pala za 22 miliona evra Izvor: Profimedia

Željela bi Barselona da zaradi od prodaje Miralema Pjanića, ali to neće ići tako lako. Zainteresovanih timova ima malo, a cena je vrlo visoka. Katalonci će morati da traže preko 45 miliona evra!

Pošto su fudbalera sredine terena platili 60 miliona Juventusu, ne isplati im se da on ode za nižu sumu. To bi stvorilo ogromne probleme u klupskoj kasi za naredne godine, a finansije već nisu sjajne.

Možda će vas zanimati

 Barselona je u dugovima i to poprilično ozbiljnim, a za naredno ljeto ima velike planove. Njihovu listu želja čine neki slobodni igrači poput Tijaga Alkantare, Đina Vajnalduma ili Kuna Aguera, ali i Erling Braut Holand kog žele da otmu Realu. Za sve to potreban je novac koji trenutno ne postoji...

Ako Barselona proda Miralema Pjanića za manje od 45 miliona, oni će biti na gubitku 15 miliona. To će se u zvaničnim knjigama računati kao gubitak za naredne tri sezone i tako će španskom timu napraviti višegodišnji problem sa fer-plejom.

Da je centralni vezista van Kumanovim planova jasno je odavno. On ove sezone jeste odigrao 28 mečeva, ali je upisao tek 1.275 minuta na njima. Nije često starter, a na posljednjih pet utakmica u prvenstvu nijednom nije igrao.

Pjanić spada u sam vrh igrača kojima je za godinu dana pala cijena. Po specijalizovanom sajtu Transfermarkt, Pjanić danas košta čak 22 miliona manje nego prethodnog ljeta!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC