• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Takav igrač ne postoji na svijetu: Čudesni Mbape otkrio šta mu je trener tražio protiv Bajerna!

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatan nastup Francuza u Minhenu

 bajern-psz-kilijan-mbape Izvor: Tanjug/AP/Matthias Schrader

Nestvaran fudbal viđen je u utakmici Bajern - Pari Sen Žermen, na početku četvrtfinalnog dvomeča Lige šampiona. A furiozni Kilijan Mbape (22) bio je centralna figura.

U reprizi prošlosezonskog finala, Parižani su pobijedili u Minhenu 3:2, uz dva gola Mbapea koja su prekinula fenomenalni niz Bavaraca od čak 19 "vezanih" mečeva bez poraza u najjačem takmičenju. Ukupno 18 pobjeda i jedan remi.

Možda će vas zanimati

Poslije utakmice, ofanzivac francuskog kluba Julijan Draksler rekao je ono što mnogi misle: "Kilijan Mbape ima kvalitete kao niko na svijetu. Bila nam je potrebna njegova brzina."

Mbape je sam objasnio šta mu je trener Maurisio Poketino tražio prije utakmice, detaljno objasnivši taktiku šampiona Francuske.

"Prije svega, ovo je bio superioran timski nastup. Bio sam u sitauciji da profitiram od doprinosa čitave ekipe. I pored svega, ovo je tek prvo poluvrijeme ovog ogromnog dvomeča", počeo je on.

"Ne bi trebalo da nas bude sramota našeg nastupa. Bili smo čvrsti i znali smo kako da se suočimo sa teškim trenucima. I u revanšu ćemo ih napasti sa istom odlučnošću. Kao što sam rekao u Barseloni, volim ovakve utakmice. Ne smijem se uvijek, ali nisam ovdje da se sakrivam. Volim da ih igram i da odlučujem".

"Trener je tražio od mene da zatvorim linije dodavanja ka Kimihu i da to radim sa Nejmarom, kao i da trčim brzo da bismo prevazišli Bajernov blok, čime bismo ih natjerali da trče, što ne vole. I upalilo je", otkrio je Mbape.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC