• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako je ovo derbi - mijenjajte mu ime: Zvezdina legenda osula paljbu po "vječitima" zbog lošeg fudbala!

Autor Dragan Šutvić

S druge strane Japanac hvali atraktivnu igru...

 crvena zvezda partizan karasi  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda slavila je u 164. "vječitom" derbiju golom Mirka Ivanića i tako se veoma približila četvrtoj uzastopnoj tituli šampiona Srbije.

Nije bilo previše šansi na stadionu "Rajko Mitić", ponovo smo vidjeli dosta faulova i grube igre, pa čak i svađe dvojice trenera poslije jedne situacije u prvom poluvremenu. U nastavku smo u dva-tri navrata vidjeli i frku na terenu, ali srećom nijednom situacija nije eskalirala...

Možda će vas zanimati

Utisci o derbiju nisu ujednačeni, jedni misle da je bio dobar, drugi da nije, što se moglo čuti i od poznatih koji su prethodne večeri bili u loži stadiona.

Tako je kondicioni trener "orlova" Japanac Kacuhito Kinoši za "Žurnal" rekao da je utakmica bila "veoma atraktivna", Bratislav Živković iz Piksijevog stručnog štaba je poručio da "igra nije bila lijepa", a direktor reprezentacije Stevan Stojanović dodao je da "derbi nije opravdao očekivanja".

Najviše kritika "večitima" uputio je čuveni Stanislav Karasi, bivši fudbaler Crvene zvezde, kao i trener mnogobrojnih klubova.

"Ne mogu da vjerujem da je ovo derbi! Šta da kažem sem da mora nešto da se mijenja. Ne znam šta, igrači, treneri ili da se mijenja naziv derbija", kazao je razočarani Karasi koji kao da se kaje što je po hladnom vremenu došao na "Marakanu".

"Drugo poluvrijeme je bilo nešto bolje. Zvezda je dala gol koji je zaslužila u tom periodu. Sve ostalo... Neka razmisle drugi šta treba uraditi", zaključio je on.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC