• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbina jure najveći, milijarder sjeda u avio da ga nagovori: Najveća imena engleskog fudbala žele Dušana, klub ga ne da!

Autor Dragan Šutvić

I jednima i drugima treba stijrelac, vlasnik dolazi iz SAD da ga nagovori da ostane

 dusan-vlahovic-liverpul-mancester-junajted-fiorentina-fudbalski-transferi Izvor: Tanjug/AP Photo/Fermin Rodriguez/Darko Vojinovic/Catherine Ivill/Pool via AP

Fantastično igra ove sezone Dušan Vlahović! Srbin koji je napunio tek 21 godinu oduševio je sve u Fiorentini, zatim Italiji, a onda i igrama u reprezentaciji.

Tražili su ga mnogi, povezivali ga sa mnogim klubovima, najzvučniji je bio Real Madrid, ali sada stiže još jedna "bomba".

Možda će vas zanimati

Englezi naime pišu da 21-godišnjaka traže tradicionalno najveći engleski klubovi i stari rivali – Mančester junajted i Liverpul!

Vlahović je ove sezone odigrao 28 utakmica u Seriji A i postigao 13 golova, što je oduševilo "pola Evrope". Navodno ga je tražio i Milan, među brojnim drugim klubovima, ali izgleda sada da Fiorentina želi da ga zadrži po svaku cijenu.

Naime, kako piše Tutosport, vlasnik i predsednik Fiorentine Roko Komiso se sprema da sjedne na avion i iz Njujorka doleti u Firencu i proba da lično ubijedi Srbina da potpiše novi ugovor.

Komiso je rođen u Italiji, ali je kao dijete emigrirao u SAD, gde je postao milijarder. E, ako je takav čovjek odlučio da vrijedi da zbog Vlahovića pređe pola svijeta da bi ga ubijedio da ostane, onda znate da je stvar ozbiljna.

Čeka nas uzbudljivo ljeto.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC