• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad se i Liverpul koleba? Hitno sazvan sastanak svih kapitena: Niko nije očekivao ovoliki gnjev, igrači se organizuju

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ni igrači nisu srećni, sprema se zajednički odgovor

 Superliga evrope liverpul hitan sastanak kapitena premijer liga Izvor: Profimedia

Bura oko Superlige Evrope se neće skoro smirti, situacija je vrlo živa, svakodnevno stižu nove informacije, niko nije siguran šta se dešava i šta će se desiti.

Većinu ove nove lige čini šest klubova iz Premijer lige, takozvana "velika šestorka": duo iz Mančestera, Liverpul, Čelsi, Totenhem i Arsenal. Ostatak lige apsolutno nije uz njih.

Možda će vas zanimati

 Ali, daleko od toga da su svi jedinstveni. Prvo su se pojavile vijesti da Mančester siti i Čelsi oklijevaju, da ih je pogodio bijes navijača, potom je Gvardiola javno osuo paljbu po Superligi, a sada stižu vijesti i da u Liverpulu nisu najsrećniji.

Kako piše Dejli mejl, kapiten Liverpula Džordan Henderson sazvao je sastanak svih kapitena Premijer lige, da dogovore kako će da reaguju na ove vijesti, koje zaista iz temelja mijenjaju prirodu fudbala.

Kapiten Liverpula ima 30 godina i uživa ugled figure od povjerenja, koju poštuju ostali igrači.

U isto vrijeme, Bild piše da Liverpul "sve više sumnja" u projekat Superlige, suočen sa bijesom i ogorčenjem navijača poslije objave.

Sastanak kapitena će biti značajan jer će na njemu učestvovati i predstavnici klubova koji neće da se otcjepljuju sa predstavnicima onih koji hoće.

Henderson je reprezentativac Engleske, a on je predvodio igrače i prošle godine, kada je izbila kriza u Nacionalnom zdravstvenom centru po izbijanju pandemije. On je tada nadgledao stvaranje fonda koji bi trebalo da okupi milione funti za tu nacionalnu službu.

Igrači bi ovdje trebalo da se dogovore o načinu na koji će nastaviti dalje, pogotovo pred naredni vikend, kada će svi biti pod lupom.

Podsjećamo da su igrači Mančester junajteda u ponedjeljak imali vanredni sastanak sa izvršnim potpredsjednikom Edom Vudvordom. Njih je vodio kapiten Hari Megvajer, a svi su bili nezadovoljni jer su vijesti saznali iz medija, a uprava je ostavila tim i trenera Ole Gunara Solskjera da sami izađu pred medije poslije pobjede nad Barnlijem 3:1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC