• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester siti dolazi po igrača Crvene zvezde: Crveno-bijelima nije potreban, Englezima jeste!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi fudbaler privukao pažnju iako ne igra za seniorski tim.

 mančester siti želi andriju radulovića  Izvor: MN PRESS

Mladi fudbaler srpskog šampiona Andrija Radulović na meti je jednog od najvećih klubova Evrope u ovom trenutku. Mančester siti zainteresovan je za krilnog fudbalera nakon što je godinu dana pratio njegov razvoj!

Poznato je da ''građani'' često kupuju na ovom tržištu, a narednog ljeta mogli bi da pazare igrača koji proljećni dio polusezone provodi u omladinskom timu trenutnog lidera Superlige. Radulović je, nakon nekoliko seniorskih nastupa, odbio pozajmicu u Grafičar, pa je ''po kazni'' trenirao sa svojim vršnjacima.

Možda će vas zanimati

Radulović je bio čvrst u stavu da želi ostanak u prvom timu Crvene zvezde ili pozajmicu u neki tim Superlige Srbije, a na kraju nije uspio da se dogovori sa klubom oko tih opcija. Ostao je u omladinskoj ekipi srpskog šampiona, a njegovu sezonu prekinula je mononukleoza koju je dobio prije nekoliko nedjelja.

Ipak, Mančester siti je zainteresovan. Kako javlja britanski ''San'', nakon godinu dana skautiranja, Englezi su oduševljeni onim što su vidjeli. Skauti ''građana'' zapazili su Radulovića dok je u okviru Lige šampiona za omladince igrao protiv Totenhema, pa su nastavili da prate njegov razvoj.

Ukoliko se transfer dogodi, britanski list navodi da je moguće da Radulović ostane u Beogradu na jednogodišnjoj pozajmici. Ukoliko naredne sezone ne bude nosio dres Crvene zvezde, Mančester siti bi mogao da ga pozajmi u Đironu, Trou ili Kortrajk, gdje bi stekao iskustvo prije šanse u prvom timu engleskog kluba.

Plavi tim iz Mančestera prethodnih godina često je kupovao u Srbiji. Počelo je braćom Ilić koji su iz Crvene zvezde otišli u Siti, a nastavilo se transferima Slobodana Tedića i Filipa Stevanovića.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC