• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva ludnica! U Španiji najbolja trka za titulu: Poslije kiksa Atletika četiri tima hoće trofej, jedan drži sve konce!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ovome se nisu nadali ni najveći optimisti!

 atletiko madrid poražen, barselona ima priliku da preuzme prvo mjesto Izvor: Profimedia

Kada je Atletiko Madrid na polovini sezone, poslije 19 odigranih utakmica, na svom kontu imao ravno 50 bodova, bili su u formi koja na nivou cijele sezone donosi 100 bodova. Malo je bilo onih koji su tada to zaista i očekivali, ali vjerovatno je još manje bilo onih koji su očekivali ono što je uslijedilo.

Potpuna implozija Atletiko Madrida se nastavlja! Tim Dijega Simeonea se sada više ništa ne pita i lako bi mogao da ostane bez naslova prvaka Španije koji su mnogi "već vidjeli" u njihovim rukama.

ATLETIK BILBAO - ATLETIKO MADRID 2:1 (1:0)
/Berenger 8, Martinez 86 - Savić 77/

Možda će vas zanimati

Od tog momenta na sredini sezone, kada je Atletiko suvereno vladao situacijom, "jorgandžije" su na 14 utakmica osvojile tek 23 boda, a posljednji kiks je za vođu trke sada "proglasio" Barselonu.

Atletiko je izgubio na teškom gostovanju u Bilbau, gdje je domaći Atletik stigao do pobjede u završnim minutima meča, tako potvrdivši da tim iz Madrida ipak nije spreman da se konsoliduje u finišu sezone.

Simeoneov tim je već na početku meč kapitulirao kada je Berenger nagovijestio tešku noć, a ni poslije izjednačenja bivšeg igrača Partizana Stefana Savića nije bilo pomoći.

Taman što je Atletiko uspio da izjednači, manje od 10 minuta kasnije su ponovo primili gol, kojim je Injigo Martinez učinio stvari još gorim po "jorgandžije".

Atletiko je i dalje prvi na tabeli sa 73 boda, dva više od Barselone i Real Madrida, a tri više od Sevilje. Ipak, katalonski klub je taj koji sada vodi kolo i za sve se pita.

Ekipa Ronalda Kumana za razliku od rivala u trci za titulu ima jednu utakmicu manje, pa bi eventualnim trijumfom u zaostalom meču oni bili ti koji bi izbili na prvo mjesto.

Real i Atletiko imaju još pet mečeva do kraja sezone, a Barselona bi sa šest pobjeda zasigurno vratila trofej u svoje vitrine...

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC