• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape odbio i 4. ponudu, davali mu više nego Nejmaru: On samo hoće da igra za Real i ne zanima ga ništa drugo

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Šeik se naljutio na mladog igrača i poslao mu jasnu poruku

 kilijan mbape odbio platu od 40 miliona evra, želi da ide u real madrid Izvor: Tanjug/AP Photo/Francois Mori

Kilijan Mbape je uporan – ne želi da obnovi ugovor ni po koju cijenu. Sada je navodno odbio 40 miliona evra po sezoni, što je više nego što će dobiti Nejmar – 36.

Ovo je bila četvrta ponuda Pari Sen Žermena, ali mladi Francuz ima samo jednu želju – da zaigra za Real Madrid i zato neće da produži ugovor sa "svecima".

Možda će vas zanimati

Odbijanje čak četiri ponude razljutilo je predsjednika Naser Al-Kelaifija, iako njih dvojica u javnosti imaju dobar odnos. On je navodno rekao fudbaleru da "nema izgovora da odlazi" sad kad je PSŽ u polufinalu Lige šampiona.

Šeik je više puta govorio da Mbape neće mrdati iz Pariza i da je bezbjedan od Real Madrida. Al-Kelaifi ne želi da pregovara sa kraljevskim klubom, ali je i svjestan da će ljeta 2022. napadač biti slobodan igrač.

Nejmar je ranije rekao da je presrećan u Parizu, ali i on oklijeva sa potpisom, vjerovatno čekajući šta će se desiti sa Lionelom Mesijem i Đoanom Laportom u Barseloni.

E, sad. Znamo da će Real krenuti u akciju samo ako Mbape javno kaže da želi da ide u Real, ali i da neće "razbijati kasu" za igrača, pogotovo sada kada su u velikim dugovima i tvrde da im je Superliga neophodna da bi preživjeli.

Al-Kelaifi i Florentino Perez su godinama bili u odličnim odnosima, ali se to pokvarilo kada PSŽ nije htio da postane jedan od osnivača Superlige, koja je trajala samo 48 sati, uprkos tome što neki govore da nije kraj. To je pokvarilo odnose između dva kluba, tako da Parižani sigurno neće htjeti da daju jednog od najboljih fudbalera svijeta u bagatelu.

Ako Mbape ne produži ugovor, realno je očekivati da će sljedeće godine preći u Real bez obeštećenja. Naravno, u Madridu neće moći ni da sanja o 40 miliona evra godišnje...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC