• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džerard se okliznuo i ispustio titulu za Liverpul: Kiks kapitena koji će "Enfild" zauvek pamtiti kao KOŠMAR!

Autor Milutin Vujičić

Demba Ba je bio nemilosrdan, kao i Žoze Murinjo...

 stiven-dzerard-klizanje-demba-ba-liverpul-izgubio-titulu Izvor: Twitter/IamTopsy4real/Screenshot

Liverpul je pune tri decenije čekao šampionsku titulu u Engleskoj i konačno je prigrabio prošle godine, a sve posle sezona i sezona patnje u kojima su bili daleko - ili na korak od pehara.

Možda će vas zanimati

Najbliži su bili u sezoni 2013/14 kada su na tri kola pre kraja sve imali u svojim rukama, međutim sve su upropastili u meču protiv Čelsija koji je odigran na današnji dan pre tačno sedam godina, a koji kod navijača tima sa "Enfilda" izaziva košmare.

Liverpul je vezao 11 uzastopnih pobeda i Čelsi nije trebalo da bude tim koga se plaše, međutim izgubili su posle velikog kiksa Stivena Džerarda.

Kapiten "redsa" je na utakmici pre susreta sa Čelsijem rekao "nemojte da se sada okliznemo", a upravo se to desilo na krcatom "Enfildu" na kome je legenda slomila srce svojim navijačima.

Džerard je posrnuo i izgubio loptu na svojoj polovini, a Demba Ba je bio na lopti i sa njom je krenuo ka golu Minjolea koji nije mogao da ga zaustavi. Ba je pretrčao 40 metara i dao gol koji je najavio kraj nada Liverpula, pošto su čitavo drugo poluvreme bezuspešno napadali, da bi Vilijan u 94. minutu postavio velikih 2:0.

Žoze Murinjo je uspeo da zaustavi Liverpul i ovoga puta, a šokantan poraz je "okovao noge" igračima koji su i u narednom kolu kiksali.

Vodili su 3:0 protiv Kristal Palasa i nisu pobedili (3:3), pa je Siti izbio na prvo mesto kolo pre kraja i potom u poslednjoj rundi slavio protiv Vest Hema za još jedan trofej u tribinama, dok je Liverpul morao da sačeka dolazak Jirgena Klopa koji će ih opet vinuti u visine.

Pristetite se čuvenog kiksa Stivena Džerarda...


(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC