• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klope, pazi se - Džerard sanja klupu Liverpula!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Svi se nadaju da će se jednog dana vratiti na "Enfild".

 Stiven Džerard želi da bude trener Liverpula Izvor: Printscreen/YouTube/Sky Sports Football

Stiven Džerard je igračka legenda Liverpula, a navijači su svjesni da će kad-tad sjesti na klupu, međutim to trenutno nije moguće jer Jirgen Klop čini čuda...

Mladi engleski strateg odlično vodi Rendžers, a normalno sanja da će se vratiti na "Enfild".

Možda će vas zanimati

Jirgen Klop mu neće tako lako prepustiti svoje mjesto pošto su rezultati u njegovoj eri fantastični, pa tako i sada jurišaju ka šampionskoj tituli. Ipak, ne planira Nijemac da do kraja života vodi "redse", tako da je već istakao da ga možemo očekivati još četiri sezone u Liverpulu.

"Naravno da mi je to san, jer mi Liverpul znači sve, ali imamo jednog, ako ne i najboljeg menadžera na svijetu koji je bio apsolutno neverovatan otkako je ušao na klupska vrata".

"Uspjesi koje je nizao posljednjih nekoliko godina znače da je Liverpul na fantastičnom mjestu. Neka se tako nastavi. Klub je bio apsolutno neverovatan tokom moje igračke karijere, još gledam sve utakmice, moje veze su i dalje vrlo jake, još imam bivše saigrače koji igraju u timu. Veoma je teško predvideti budućnost", poručio je Stiven Džerard.

Zanimljivo je da je legendarni kapiten "redsa" veoma skroman, želi da napreduje kao trener, a ne da dolazak na klupu zasluži samo igračkim stažom.

"Samo zato što sam bio dobar igrač Liverpula i imao karijeru koju sam imao, ne mora nužno da znači da ste sljedeći na redu za menadžera, niti da ste najbolja osoba za taj posao", kazao je odmereno Džerard, pa poručio:

"Vrlo dobro znate, a i ja sam svjestan, ako jednog dana taj posao bude dostupan, biće red dugačak kilometar, prepun vrhunskih menadžera".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC