• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dileta Leota više ne može da ćuti: Prvi put o aferama sa Zlatanom i milijarderom! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Zašto ako radim reklamu s fudbalerom, mesecima se insinuira da smo tajni par?".

 dileta-leota-fotografije-saopstenje-afere-zlatan-ibrahimovic Izvor: Instagram/dilettaleotta/screenshoot

Atraktivna italijanska sportska novinarka Dileta Leota privlači pažnju gde god da se pojavi, pa je tako u poslednjih nekoliko nedelja česta tema u tabloidima.

Možda će vas zanimati

Mediji u Italiji povezivali su je sa mnogim poznatim ličnostima, najviše se pričalo o Zlatanu Ibrahimoviću, sada je tema američki milijarder potpredsednik Rome, a ona je odlučila da se oglasi povodom toga i stavi tačku na te priče.

Istakla je da je srećna u vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom i da uprkos glasina koje kruže u javnosti - oni su i dalje zajedno.

Okidač za njeno oglašavanje su priče da se sastajala u hotelu sa Rajanom Frajdkinom.

"Uvek sam ćutala, sve do sada. I možda sam pogrešila. Zapravo sam se zavaravala da će pre ili kasnije dobre informacije nadvladati ovakve priče. Tako sam izdržala svakodnevne otrovne tračeve: fotografe ispred moje kuće i na skuterima koji čekaju svaki moj pokret, dronove kod mog prozora, ali sada sam se malo umorila", priznala je Dileta u obraćanju na Instagramu.

Izvor: Instagram/dilettaleotta/screenshoot

"Kažem to zato što, čitajući neistine u novinama, svako može da pomisli da sam ljudožderka, žena nesposobna da voli. To je neprihvatljivo. U stvari, nemojte mi reći da je to cena koju treba da platim za uspeh. Ili da sam ga tražila i tražim zbog šminke, mojih oblina, odeće, objavljenih fotografija", napisala se ona i zapitala ima li i ona pravo na slobodu.

"Objasnite mi zašto onda žena ne može imati prijatelje, već uvek i samo ljubavnike. Jer ako dva puta sretnem simpatičnog momka i sa njim popijem piće, da li ćemo odmah razgovarati o novoj ljubavi? Zašto ako radim reklamu s fudbalerom, mesecima se insinuira da smo tajni par? Jer ako se družim s lepim glumcem i budemo sretni, mora li to biti izmišljena priča? I zašto ako, u skladu sa epidemiološkim merama, odustanem od divnog putovanja u inostranstvo, govorimo o krizi između nas?".

"Sve sam izdržala do sada, ponekad se i smejala tome, ali razmišljam o činjenici da nijedna muška slavna ličnost, talent, javna ličnost - nazovite kako hoćete - nije predmet morbidne novinarske pažnje u privatnoj sferi, kao ni žena na filmu i TV-u".

Dileta Leota je istakla i da joj je žao prevarenih čitalaca, a posebno bake koja sa 80 godina poveruje u sve što plasiraju italijanski mediji.

Pogledajte neke od njenih najboljih fotografija.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC