• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Superagent se hitno oglasio! Govorio o "najgoroj ligi u Evropi": Što se hvatate za tu rečenicu? Čudite me...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Objavio je poruku na društvenim mrežama i pojasnio šta je hteo da kaže.

 mino-rajola-francuska-liga-psz Izvor: Profimedia/LaPresse - Marco Alpozzi

Čuveni italijanski menadžer Mino Rajola dao je intervjuu španskom listu "AS" i tamo izrekao nekoliko ocena koje su snažno odjeknule širom kontinenta.

Možda će vas zanimati

Posebno je konkretno pričao o Ligi 1 i konkurenciji sa kojom se Pari Sen Žermen sreće, koja za njega nije dovoljno izazovna da bi senzacionalni Erling Braut Holand prežao u Pariz.

"Holandova budućnost zavisi od lige. PSŽ je u najgoroj ligi u Evropi. Bajern je u dobroj ligi, ali znamo da je uvek osvaja, dok u Španiji tri tima mogu da osvoje", izjavio je on.

Posle velikog broja komentara, on se u subotu popodne oglasio na društvenim mrežama i pojasnio šta je hteo da kaže i da zapravo poštuje PSŽ.

"U mom intervjuu za list AS, voleo bih da dodatno objasnim da sam čestitao Pari Sen Žermenu. PSŽ je jedan od najboljih timova u evropskom fudbalu i postaju 'istorijski' zbog onoga što rade"

"To kako vidim PSŽ sam pokazao kroz velike igrače kojima sam imao čast da pomažem da dođu tamo. Takođe, pokazao sam i sa igračima koji su već tamo, a pokazaću i sa onima koji će sigurno igrati tamo u budućnosti".

Izvor: Profimedia

"Ocena koju sam rekao o francuskoj ligi oslikava uobičajeni kliše u fudbalu. Bez obzira, to nije moje mišljenje, što je dokazano veoma konkurentnim takmičenjem, posebno poslednjih godina".

"Štaviše, PSŽ je imao veliki uticaj na sve velike igrače koje zastupam. Svi bi razmotrili da dođu u taj klub ako bi se takva šansa stvorila"

"Čudi me da francuski mediji samo naglašavaju rečenicu koju sam rekao o tamošnjem prvenstvu, a ne i pohvale koje sam izrekao na račun PSŽ-a", rekao je zastupnik Zlatana Ibrahimovića, Pola Pogbe, Đanluiđija Donarume i niza drugih asova.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC